Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

jet 4.0

schoenie
7 antwoorden
 • Ik heb een probleem met het programma OpenMG jukebox(voor de netmd) en nu kreeg ik bij de helpdesk van de fabrikant door dat ik een update moet downloaden van jet 4.0 voor winxp sp6.
  so far so good, nu wil ik de file openen zodat hij geinstalleerd kan worden en dan krijg ik de opmerking dfat deze update niet geinstalleerd kan worden op computers waar service pack 1 op geinstalleerd is.

  wat moet ik nu doen? is er nog een nieuwere versie van of moet ik de servicepack deinstalleren(weet niet hoe dat moet)?
 • Ik heb een probleem met het programma OpenMG jukebox(voor de netmd) en nu kreeg ik bij de helpdesk van de fabrikant door dat ik een update moet downloaden van jet 4.0 voor winxp sp6.
  quote]

  Je bedoelt neem ik aan winxp sp1? Of winnt4 sp6?
 • ik heb windows xp professional geinstalleerd en bij die versie zat servicepack 1 er al meteen bij
 • ik ben er inmiddels achter gekomen dat je de jet 4.0 update niet kunt installeren als je service pack 1 ook hebt geinstalleerd.

  is er een manier om deze weer te verwijderen?
 • nou begrijp ik iets niet ….
  ik heb Jet4.0 geinstalleerd ná servicepack 1 en dit alles zonder problemen…. tot nu toe dan.

  Dus volgens mij moet/kan het niet aan de volgorde van installatie liggen, helaas kan ik je geen ander antwoord geven op je vraag.

  Succes,

  Robert
 • kijk het zit zo,

  ik heb win xp pro onlangs gekocht en bij deze zat het servicepack al meteen geinstalleerd.

  Nu wilde ik weer openMG installeren en als ik hem opstart werkt hij niet, nu kreeg ik van de helpdesk te horen dat ik een patch/update voor jet moest downloaden namelijk versie 4.0, maar het is niet mogelijk deze patch/update te installeren omdat servicepack 1 is geinstalleerd.

  nu wil ik graag weten of er een mogelijkheid is om de servicepack veilig te verwijderen of moet ik een windows installeren waar geen servicepack bij is geinstalleerd
 • Het probleem hier is dat Jet 4.0 ingebakken zit in SP1 voor XP.
  SP1 deinstalleren kan er voor zorgen dat je hele Windows slecht gaat lopen.

  Als je XP installatie cd-rom SP1 al in zich had kun je SP1 helemaal niet deinstalleren, hij is dan namelijk helemaal geintegreerd met de setup bestanden.

  Met welk programma werkt OpenMG jukebox samen wat nog meer van Micro$oft is naast Jet 4.0 (Office of zo), updaten van dit programma (Office?) kan ook wel helpen.

  Op de site van OpenMG staat dat de [b:abb00686f4]OpenMG jukebox[/b:abb00686f4] alleen werkt met Windows 98.
  [quote:abb00686f4]Q5. Is it possible to run OpenMG Jukebox on an operating system other than Windows 98?

  A5. No. Windows 98 is the only operating system that is supported. You cannot run it on Windows(R) 95 or WindowsNT.[/quote:abb00686f4]Wel vreemd overigens.

  Misschien werkt het wel als je in XP Windows 98 emuleert.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.