Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Wie weet of dit kan?

Anoniem
None
11 antwoorden
 • Ik heb ingesteld dat elke week in de nacht van vrijdag op zaterdag (om 0:15) norton systemworks (2003) one buten checkup automatisch start.
  Als dan eventuele fouten gerepareerd zijn start om 0:40 norton antivirus om vervolgens mijn hele computer te scannen.

  Nu zou ik willen dat daarna automatisch windows (xp pro) schijf defragmentatie start en dat dan na het defragmenteren mijn computer automatisch uitgaat.
  Kan dit?
 • Ik heb wel eens gezien dat Diskeeper deze optie's heeft , dit progje is niet gratis , maak eens gebruik van Google je zal hem zo wel vinden.

  suc6
 • [quote:3c4f7bd61c="Cor vd H"]Ik heb ingesteld dat elke week in de nacht van vrijdag op zaterdag (om 0:15) norton systemworks (2003) one buten checkup automatisch start.
  Als dan eventuele fouten gerepareerd zijn start om 0:40 norton antivirus om vervolgens mijn hele computer te scannen.

  Nu zou ik willen dat daarna automatisch windows (xp pro) schijf defragmentatie start en dat dan na het defragmenteren mijn computer automatisch uitgaat.
  Kan dit?[/quote:3c4f7bd61c]in norton system works zit toch ook speedisk dat is ook een defrag progg
 • En door middel van rundll.exe kun je door middel van een commando je computer afsluiten. Maak hier een scheduled task van en je computer sluit iedere dag op een bepaalde tijd af.
 • je zou ook van het proggie poweroff gebruik kunnen maken. Daarmee kan je je computer uitlaten zetten nadat een proces is afgelopen. Of een proggie starten en dat ie daarna afsluit.

  Dat met dat proggie starten werkt trouwens perfect. Effe een cmd of een bat filetje maken en de hele handel loopt zo achter elkaar door.

  Groeten,

  Stofnest
 • Kun je die speedisk niet via DOS batchen en dan automatisch starten? Ik heb geen Speedisk bij de hand, kan het niet voor je checken.

  groetjes Edmond
 • kan ook met vopt xp
  alhoewl speeddisk best geod is met fat32
  vopt is dat juist weer voor ntfs
 • Brr Edmond…

  Wat bedoel je allemaal? Batsen…

  T'is een nieuwe gebruiker. :wink:
 • 1 te veel
 • [quote:a16fb42b78="@l"]Brr Edmond…

  Wat bedoel je allemaal? Batsen…

  T'is een nieuwe gebruiker. :wink:[/quote:a16fb42b78]

  Hij bedoelt waarschijnlijk om een DOS Batch bestand te maken.

  BTW; een nieuwe gebruiker op dit forum wil nog niet zeggen dat het een gebruiker is die gisteren voor het eerst een pc gezien heeft..
 • Ik heb nu ook speeddisk ingesteld zodat die ook automatichs start. (niet geweten dat je dit ook kon instellen)
  Alleen zou ik nu nog wat meer info willen over Rundll.exe. Hoe werkt dit?
  Is speeddisk trouwens het zelfde als defragmentatie van windows?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.