Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Map "i386" niet toegankelijk.

maximum55
9 antwoorden
 • Als ik de map i386 op mijn C-schijf aanklik in de verkenner, zie ik alleen maar het zoeklichtje bewegend zoeken, maar zonder resultaat. Dit blijft `ie eindeloos lang doen, zodat ik niet kan browsen en kan kijken waarom de omvang van deze map, nl. >400Mb, :o zo groot is. Ik weet dat deze map dient ter opslag van drivers en driverinformatie etc. Kan ik deze map zonder meer opschonen, of is dit niet verstandig? En heeft iemand een idee wat bovenstaand probleem kan zijn, en hoe ik dit kan oplossen?

  :roll:
 • Volgens mij is dit de installatiemap van waaruit je win XP installeert. Gebruik je soms XP en was deze al voorgeïnstalleerd op je systeem? Waarschijnlijk heb je er ook geen windows XP - cd bijgekregen?
 • Ik heb inderdaad WinXP pro op mijn computer draaien. Alleen is dit wel een upgrade van W2K. :cry:
 • De update vanaf W2K heeft daar niets mee te maken, dat zou gewoon ook prima moeten werken.

  Start eens in veilige modus, die XP gelukkig ook kent. Gewoon booten en dan F indrukken, veilige modus kiezen. Hoogstwaarschijnlijk kan je hem dan wel zien. Anders bestaat nog de mogelijkheid te booten in een DOS-promt, maar ik ga ervanuit dat eerste lukt.

  Succes…:P
 • Wel ingelogd als administrator??
 • Het is me gelukt om in de map te kunnen brouwsen, maar als ik nu in de eigenschappen kijk dan zie ik dat deze map >6200 bestanden in zich heeft. Waarvan de meeste niet groter dan 1MB. Naar mijn idee overbodig omdat XP naar behoren draait. Zou ik deze kunnen verwijderen?
 • De map i386 bevat instalbestanden, dus je kan ze gewoon verwijderen; maar dan moet je wel bij elke scheet de XP cd-rom erin stouwen… Heb je te weinig ruimte? Anders zou ik hem gewoon laten staan… Niemand die er last van heeft :P
 • Ik had al zo`n idee. Het zijn allemaal van die bestanden als CDROM.SY_ etc. Ik heb nog geen ruimte gebrek op mijn PC. Alleen hou ik niet zo van die ruimte slurpende troep waar ik toch niets mee doe. Blijft die PC lekker snel bij. Maar ik denk dat ik je raad maar opvolg en de map zo laat als die is. Het is immers een map die het systeem zelf heeft aangemaakt. Kan ik er in de toekomst tenminste geen problemen mee krijgen.

  In ieder geval thanx my009054 voor het meedenken. :D
 • En uiteraard bedankt aan alle anderen die net zo hard hebben meegedacht :P

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.