Vraag & Antwoord

OS Windows

fouten bij spellen met xp

7 antwoorden
  • ik hoorde van iemand dat er vaak problemen voordoen als je spellen speelt op xp bij mij is dat namelijk het geval ik wil van jullie weten of jullie hier ook ervaringen mee hebben en of het verstandiger is om 2000 erop te zetten?
  • [quote="jbeemen"]ik hoorde van iemand dat er vaak problemen voordoen als je gekopieerde spellen speelt op xp bij mij is dat namelijk het geval [quote] gekopieerde spellen ???? :roll:
  • hmmm
  • [quote:cf5c9d8d2f="jbeemen"]ik hoorde van iemand dat er vaak problemen voordoen als je spellen speelt op xp bij mij is dat namelijk het geval ik wil van jullie weten of jullie hier ook ervaringen mee hebben en of het verstandiger is om 2000 erop te zetten?[/quote:cf5c9d8d2f] Ligt eraan. Ik denk dat je voor de huidige spellen er wel vanuit mag gaan dat ze ook onder Windows XP draaien. Maar uh, van de meeste spellen bestaan tegenwoordig toch wel [i:cf5c9d8d2f]minimum/recommended system requirements[/i:cf5c9d8d2f] specs ofzo. Of Geteste systeemconfiguraties... De enige manier om te testen of het aan de backup cd van het spel ligt, is om deze op een andere machine te testen.
  • De spellen van tegenwoordig zijn allemaal compatible met XP, dus je speelt óf hele oude spellen óf het probleem zit 'm ergens anders.
  • Die problemen komen meestal niet door de spellen, maar door bijvoorbeeld de videokaart die nog met oude drivers werkt. Dus als je overal de WinXP drivers voor download moeten de meeste nieuwe spellen het zeker doen. :D
  • Iedereen die ik ken draait gewoon de nieuwste spellen op XP zonder problemen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.