Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows Installer (XP Pro) niet meer bereikbaar

3 antwoorden
  • Als ik een pakket wil de-installeren krijg ik de melding dat de Windows Installer niet kan worden opgestart. Wat kan hieraan worden gedaan behalve de boel opnieuw installeren?
  • heb je toevallig handmatig gede-installeerdt alvorens de de-installeren via start -->conf.scherm-->software???? regcleaner (www.download.com en zoeken op regcleaner) installeren. Alle verwijzingen in het register , die met je prog te maken hebben, verwijderen mbv regcleaner Nu kan je je prog verwijderen...evetueel handmatig je kan uiteraard ook handmatig het register opschonen :-?
  • Nee, heb ik niet. De problemen begonnen nadat ik ADSl heb geinstalleerd via USB. De monteur van KPN trok de USB modem eruit voordat ik aan WIn XP deze modem kan afmelden. Ik denk dat hierdoor de problemen zijn ontstaan. De beide USB modems heb ik wel weer aan de praat maar de problemen met de installer zijn nog aanwezig. Als je de partitie laat reorganiseren met Diskeeper zegt Diskeeper dat hij de diskeeper service niet kan bereiken of dat diskeeper opnieuw moet worden geinstalleerd. Echter, dan stuit je op het probleem dat ook de installer niet meer werkt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.