Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Out of office in Outlook 2000

gerrit432
4 antwoorden
 • Hallo,

  Bij ons op kantoor werken we met outlook 2000.
  Nu de vakanties 8) eraan komen zou het ideaal zijn dat wanneer er een mail naar iemand wordt gestuurd, de afzender automatisch een berichtje terug krijgt.

  Er is in Outlook een out of office assistent, maar deze werkt alleen als de mailbox is geopend :cry: . We werken met een windows 2000 server. Is het mogelijk om deze afzender automatisch een bericht terug te laten sturen? Overigens werken we ook met een exchange server voor de mail.

  Bijvoorbaat dank.

  Gert
 • Je zou hier eens kunnen kijken. Deze site geeft heel veel info over de div. versies van Exchange.

  Suc6
 • Hieronder staat waar je de instelling kunt vinden op een exchang-server.

  - Open de Internet Mail connector In de Exchange Administrator
  - tab Internet mail
  - Advanced options (button)
  - Disable out Of office Responses to the Internet (vinkje weghalen)

  Als je het nu insteld op je client dat ej afwezig bent dan krijgt iedereen van buiten af ook dat afwezigheids mailtje.
 • ALs je Exchange hebt is het niet zo dat je de Outlook client gestart moet hebben hoor. Dat zou wat zijn bij grote bedrijven, iedereen met vakantie en allemaal de pc aan… Nee hoor, op de laatste dag voor de vakantie, 5 voor 5 achtiveer je via de Afwezigheidsassistent een setting voor het account op de Exchange Server dat iedereen die eenmailtje stuurt naar dat account, bij het eerste mailtje een bepaald beriicht terug krijgt.

  EN als je terugkomt van vakantie, gewoon eerst een paar dagen nog NEE klikken bij de vraag of je de Assistent weer wilt uitschakelen….

  groetjes Ed

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.