Vraag & Antwoord

OS Windows

Balonnen in XP

4 antwoorden
  • Wanneer XP nieuw geinstalleerd is verschijnen er van die tekstbalonnen. In C!T heeft ooit een artikel gestaan dacht ik datje via het register van XP deze balonnen kon uitschakelen, maar hoe ook al weer. :lol:
  • als je dit in een regfile zet, dan zijn alle popups enzo weg, ook als er netwerkverbinding, internetverbinding enz wordt gemaakt: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced] "EnableBalloonTips"=dword:00000000 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced] "FolderContentsInfoTip"=dword:00000000 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\tips] "Show"=dword:00000000 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced] "StartButtonBalloonTip"=dword:00000000 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced] "ShowInfoTip"=dword:00000000
  • of installeer het progje tweakui (voor xp) open het, , klik op "taskbar" en dan enable balloon tips!! Succes :wink:
  • hee ballonnen in windows xp. het is een feest om er mee te mogen werken. die bill toch :lol: :lol: :lol: :lol: bedankt bedankt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.