Vraag & Antwoord

OS Windows

nieuw register key voor sneller internet C!T Mei 2003

3 antwoorden
  • Hallo, Ik had laatst in Computer Totaal gelezen dat er key was om in register te zetten, zodat de upload en download snelheid werden aangepast, en iets om de grootte van de pakketjes die je binnenhaalt groter werd ofzow, dat kwam omdat windows XP niet helemaal ingesteld was voor de veelkomende breedband internet..... nu is het probleem dat ik dus mijn computer heb geformateerd, maarja, nu is het grote toeval dat ik die computer totaal niet meer kan vinden. Het staat waarschijnlijk in het mei nummer maar kan ook februari zijn onder Tips en Tweaks..... Zou iemand mij kunnen helpen om weer aan deze key te komen?! GreetZzzz, Ivar!
  • Ik weet niet over welk progje computer totaal het had, maar ik heb mijn register aangepast danzij een progje op http://www.speedguide.net Ik heb tot nog toe alleen mijn tcp/ip settings aangepast, en ik heb een download van 1228. En dat met chello, dat vind ik niet slecht.
  • Dat zijn de settings van je Maximum Transmission Unit en je Receive Window ( Rwin) ... Via speedguide kun je die idd heel makkelijk veranderen ... ik d8 dat ze daaro ook adverteren met het progje dr tcp ... das ideaal om zelf alles in te stellen ... hou er wel rekening mee dat xp het liefste een max mtu heeft van 1492 ipv de 1500 die veel progjes standaard instellen ...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.