Vraag & Antwoord

OS Windows

PDF icm win2000/XP, geeft dat problemen?

4 antwoorden
  • Weet iemand of PDF onder windows 2000/XP problemen geeft? Ik heb namelijk een menings verschil met iemand. Hij beweerd dat het maken van PDF files (met adobe acrobat distiller) problemen geeft onder windows 2000/XP. Alleen onder windowsME zou dit goed werken. Nu lijkt het mij erg sterk dat dure sofware van Adobe geen goede 2000/XP ondersteuning heeft en alleen goed werkt onder windowsME. Een probleem waar hij mee te maken krijgt zijn dat er geen snijtekens in het PFD-document staan terwijl hij dat wel heeft aangegeven. Heeft iemand meegemaakt dat het inderdaad zo is dat PDF onder windows 2000/XP problemen geeft? Zo ja, zijn er oplossingen voor?
  • Het kan natuurlijk aan de versie liggen van adobe acrobat distiller die onder XP wordt gebruikt. Niet alle programma's werken goed onder XP als ze uit het win9X/me tijdperk komen. Maar door de compatibilieits modus van XP kunnen veel problemen worden opgelost. Of een patch downloaden van de adobe-site. Verder zouden er geen problemen moeten voorkomen. Dus volgens mij moet dat kunnen....... :o Welke versie wordt er gebruikt???
  • Mijn ervaring is is dat Acrobat 5 perfect werkt onder Windows 2000, dan lukt XP ook wel.
  • [quote:2b9fa21320="mariourk"]Weet iemand of PDF onder windows 2000/XP problemen geeft?[/quote:2b9fa21320] Zou kunnen. [quote:2b9fa21320="marourk"] Ik heb namelijk een menings verschil met iemand. Hij beweerd dat het maken van PDF files (met adobe acrobat distiller) problemen geeft onder windows 2000/XP. Alleen onder windowsME zou dit goed werken. Nu lijkt het mij erg sterk dat dure sofware van Adobe geen goede 2000/XP ondersteuning heeft en alleen goed werkt onder windowsME. [/quote:2b9fa21320] Ook software met een hoog prijskaartje kan bugs bevatten, dus... [quote:2b9fa21320="mariourk"] Een probleem waar hij mee te maken krijgt zijn dat er geen snijtekens in het PFD-document staan terwijl hij dat wel heeft aangegeven. Heeft iemand meegemaakt dat het inderdaad zo is dat PDF onder windows 2000/XP problemen geeft? Zo ja, zijn er oplossingen voor?[/quote:2b9fa21320] Heb alleen gebruik gemaakt van de Adobe PDF print driver voor Windows 2000.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.