Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Flash werkt niet

J.A.Maurer
11 antwoorden
 • Voor bepaalde internetsites is Flash nodig. Nu heb ik WinXP Home, maar Flash werkt niet, en het lukt me ook niet om het te installeren. Als ik op de site van Macromedia op 'Download & Install' klik, gebeurt er niets anders dan dat er een bericht komt "als onderstaande animatie zichtbaar is, is de installatie gelukt". Maar ik zie dus niks, en er wordt volgens mij ook niets gedownload. Zat Flash trouwens niet standaard al in WinXP?
 • Volgens mij vraagt IE zelf om flash te installeren als het nodig is, dus je kan gewoon een site met flash erop gaan bezoeken en dan krijg je een melding dat er flash nodig is. Via dat venster dat je dan krijgt heb ik flash erop gekregen. :)
 • ga bijvoorbeeld naar www.foxkids.nl (kinderachtig ik weet het) dan wordt er gevraagd om flash teinstaleren volg de aanwijzingen en klaar is kees
 • Ga in IE naar extra/internet opties/ geavanceerd, bij multimedia moet er een vinkje staan bij "animaties afspelen op websites's afspelen".
  Staat die er niet even aanvinken en op toepassen klikken.
 • Get flash

  Groeten Gerwin..
 • nadat bij mij toen ooit dat berichtje verscheen … kon ik na het opnieuw opstarten van mijn browser gewoon genieten van de flash ellende ….

  anders ff kijken op www.planet.nl

  zonder flash krijg je daar een hele grote melding ..,..
 • Beste mensen,

  Dank voor jullie reakties, maar helaas geen daarvan heeft enig resultaat. Natuurlijk heb ik alle suggesties ook al talloze malen geprobeerd, maar dat is nou net 't probleem: geen van allen doen iets!!!!
  (Zie ook mijn oorspronkelijke klacht)
 • Dias : Heb je een popup stopper op je pc staan. :roll:
 • Hoi dias, ik heb nogmaals je vraag gelezen.
  Als flash niet is geinstalleerd en je gaat naar een site met flash, dan krijg je de iid de vraag of je het wilt installeren.
  Je moet dan ook aangeven dat je alles van macromedia vertrouwd.
  Ik had zoals ik eerder zei ook problemen met sommige sites.
  Ik heb nu de flash versie van Sun geinstalleerd.
  Microsoft had nog niet zo lang geleden een patch voor w2k en xp uitgebracht, en kort daarna weer teruggetrokken.(weet t qnummer niet meer)
  Vervolgens heb ik tijdelijk m'n privacy settings laag gezet.
  Hierna werkte de boel weer.
  Kort geleden kon ik een site van een vriend niet of niet helemaal meer openen.
  Ik heb hem eerst offline beschikbaar gemaakt en wat links aangeklikt.
  Daarna werkte alles als vanouds.
  Kijk eens naar je beveiliging en privacy instellingen, en scan anders eens naar spyware.
  Zoals j.a. maurer al zei, heb je een popup killer draaien, die willen de boel ook wel eens verstoren.
 • Ik had inderdaad een pop-up stopper (Free Surfer mk II) aanstaan. Heb die verwijderd en opnieuw opgestart: geen verschil.
  Heb bij SUN gekeken, maar niets anders dan EPROM Flash info vinden.
  Verhaal is nog steeds als hiervoor beschreven: er gebeurt niets, er komen geen foutmeldingen en geen vraag tot authorisatie. Wat ik zou moeten zien spelen, blijft een leeg venstertje met linksboven zo'n blokje van een niet-te-openen plaatje o.i.d.
  Kan misschien nog even naar beveiligingen kijken, maar dan zou ik toch een bericht daaromtrent verwachten.
 • Probleem opgelost: FLASH werkt! :D
  Vraag me niet wat er nu eigenlijk fout was, maar toen ik besloot de pop-up stopper Free Surfer toch maar weer te downloaden en te installeren bleek er een nieuwere versie (2.1.026) te zijn, die ergens de mogelijkheid biedt om Flash animaties al dan niet toe te laten. Na aanvinken werkte het dus gewoon…
  Waarschijnlijk was deze mogelijkheid ook al eerder aanwezig, maar ik heb dat toen zeer duidelijk niet gezien… :oops:
  Iedereen die mij heeft willen helpen: hartelijk bedankt! En excuses voor de dus in feite overbodige vraag…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.