Vraag & Antwoord

OS Windows

Invoegtoepassingen in Access 2000 installeren

Anoniem
Compu
3 antwoorden
 • Ik wil de invoegtoepassing schakelbordbeheer opstarten, maar deze is bij mij niet geinstalleerd. Nu heb ik daarom de help-functie gevraagd en deze geeft het volgende weer:

  [i:64e2282d5c]Invoegtoepassingen installeren of verwijderen
  Met Invoegtoepassingenbeheer kunt u invoegtoepassingen installeren en verwijderen.

  Wijs Invoegtoepassingen aan in het menu Extra en klik op Invoegtoepassingenbeheer.
  Het dialoogvenster Invoegtoepassingenbeheer wordt weergegeven. In de lijst Beschikbare invoegtoepassingen worden de beschikbare invoegtoepassingen weergegeven. Als het selectievakje van een invoegtoepassing is ingeschakeld, is de invoegtoepassing al geïnstalleerd. Als een invoegtoepassing wordt verwijderd, wordt het selectievakje uitgeschakeld, maar blijft de naam van de invoegtoepassing in de lijst aanwezig.

  Doe één van de volgende dingen:
  [b:64e2282d5c]Als u een invoegtoepassing aan de lijst wilt toevoegen, klikt u op Toevoegen en geeft u de locatie van de invoegtoepassing op.
  [/b:64e2282d5c]

  Als u een beschikbare invoegtoepassing wilt installeren, klikt u in de lijst Beschikbare invoegtoepassingen op de naam van de invoegtoepassing en vervolgens op Installeren.


  Als u een beschikbare invoegtoepassing wilt verwijderen, klikt u in de lijst Beschikbare invoegtoepassingen op de naam van de invoegtoepassing en vervolgens op Verwijderen.
  Als u klaar bent, klikt u op Sluiten.
  Opmerking Voordat u een invoegtoepassing als database opent om het ontwerp van de invoegtoepassing aan te passen, dient u de invoegtoepassing eerst te verwijderen.
  [/i:64e2282d5c]

  Probleem: Hoe kom ik erachter wat de locatie is van de invoegingstoepassing? Deze moet ik weten anders kan ik niets toevoegen.
  Ik heb ook al op de Office cd-rom gekeken.
 • Je zult de office installatie moeten updaten, dus installatie beginnen en bij Access kijken wat er niet is geïnstalleerd. Invoegtoepassingen zijn wat anders, als ik tenminste die Nederlandse vertaling goed interpreteer.
 • Ik heb op de cd-rom van office 2000 de optie aanpassen aangeklikt en vervolgens op acces geklikt en daar alle onderdelen geinstalleerd. Echter ik zie nu nog steeds niets bij invoegopties staan.

  Ik heb bij Microsoft op de website gekeken en daar staat een vergelijkbaar probleem beschreven, maar dan met Powerpoint. Er wordt daar gezegd dat het wordt veroorzaakt door het beveilignsniveau van de macro's. Dit schijnt van hoog naar laag te moeten.

  Weet iemand misschien nu wat meer?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.