Vraag & Antwoord

OS Windows

Achtergrond van mijn bureaubladpictogrammen

6 antwoorden
  • Ik ben op dit moment zeer gefrustreerd door het feit dat ik de achtergrondkleur van mijn bureaublad pictorammen niet doorzichtig kan maken. Ik heb nu een donker blauwe kleur, normaal gesproken is bij de standaard installatie van xp prof. de achtergrond doorzichtig en zijn de lettertjes wit. zo had ik het graag gehad... Wie weet hoe ik dit moet veranderen?? ALvast heel erg bedankt!!!
  • Kijk [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=93580&highlight=transparant][b:325b548d6e]hier[/b:325b548d6e][/url] maar even.
  • hoi, ik heb het geprobeerd wat daar staat maar het werkt helaas niet. Ik heb nog steeds een blauwe achtergrond bij mijn pictogrammen op mijn bureaublad. En ik heb het nu wat er stond op beste prestaties gezet en alle vinkjes aangevinkt, maar het helpt dus niet. Weet iemand of ik iets fout doe en/of hoe je het nu toch kunt oplossen...?
  • heb je dat programma'tje ook al gedownload?
  • Hoi, dat programma'tje wat daar staat is toch alleen voor windows 95, 98 enz... Maar ik gebruik Windows XP Prof. Maar ik zal eens zoeken of ik er een XP versie van kan vinden. Maar deze die daar stond heb ik nog niet geprobeerd nee. Maar ik zal het proberen.
  • Als je een HTML-pagina als achtergrond gebruikt werkt de transparantie optie niet.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.