Vraag & Antwoord

OS Windows

[WinXP-pro] IE start niet via een URL na uninstall Opera.

5 antwoorden
  • Ik kon van mijn probleem geen topic vinden, daarom stel ik hem hier maar even: Probleem: [b:78e443caf8] Als ik op een link (URL) klik in mijn mail programma, start IE niet meer. Ik moet dus steeds de link in mijn browser (adress bar) kopieëren. :( [/b:78e443caf8] [color=blue:78e443caf8]Dit is ontstaan nadat ik Opera had verwijderd (liep steeds vast). :-? [/color:78e443caf8] Ik heb IE als default browser ingesteld, maar dat helpt niet. [img:78e443caf8]http://home.hccnet.nl/e.kaarsgaren/avatars/frown.gif[/img:78e443caf8] Ik heb WINXP en IE 6.0 met SP1. Wie weet raad?
  • nah ik wilde eerst tieperen van heb je ie als standaard browser geinstalled ... :oops: Maar als je nu bv opera ff opnieuw installeerd ... dan in opera ook zorgen dat er geen enkele extensie met opera wordt geassocieerd .... ook standaardbrowser van opera uitdoen ... Dan in IE weer inztellen dat IE de standaardbrowser is ... met toevoeging dat alle extensies als html e.d. en dan rebooten opera verwijderen ... en hopen :) evt ( beter ) regcleanerthe eroverheen zo zou ik het proberen ... tis niet echt uitsluitselgevend ... maar wie weet ...
  • foxie kweet niet of dat wel gaat werken hoor ... hij zegt zelf al dat ie als default browser instellen niet helpt maarja dat zal vast wel heb er geen ervaring mee :P :oops: :P anders ff bij mapopties kijken en dan htm en html etc als associerend programma ie geven anders ff ie opnieuw installeren (www.microsoft.com)
  • nah daar heb je helemaal gelijk in lody, maar misschien doettie het wel niet omdat de default browser weggehaald is ... nl opera .... en er niets voor terug is gekomen zou je die weer terug zetten en dan daar ook instellen dattie GEEN default meer is en dattie ook niet meer verbonden is aan .htm* extensies... dan bij explorer instellen dat die WEL default is en verbonden met bepaalde extensies.... en dan pas opera weghalen ... ik denk nl dat opera is weggehaald terwijl het de standaard browser was... en dat er gewoon iets niet helemaal fijn is gegaan, waardoor die instellingen gewoon verziekt zijn... tis maar een 'longshot' maar zou wel logisch zijn ... tis tenslotte windhoos :lol:
  • ja met MicroSoft weet je maar nooit

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.