Vraag & Antwoord

OS Windows

W98SE van cd naar diskette's?

3 antwoorden
  • Ik ben in het bezit gekomen van een wat ouder notebook zonder cdrom-drive. De harde schijf is geformateerd en nu wil ik er graag w98se op zetten. Ik ben in het bezit van een cd met 98SE maar hoe krijg ik die werkbaar op diskette's zodat ik die kan installeren of is er iemand die een eenvoudiger oplossing weet. Er zit geen netwerkkaart of modem in. Ook heb ik geprobeerd een externe cd-speler aan te sluiten maar die wordt niet gevonden bij opstarten met een 98se opstartdiskette. Wie helpt mij dit ding aan de praat krijgen? alvast bedankt Frank
  • het lijkt mij niet echt een goed plan om alles op diskette te gaan zetten. dat zullen dr heel wat gaan worden dan. ik zou het toch nog proberen met een exerne cd speler. mischien kan je hem in de bios actieveren. en anders moet je zelf een opstart diskette maken. met daar op drivers voor je externe cd speler. S6 :)
  • een gemiddelde win 98se installatie is afhankelijk van de onderdelen gemiddeld 250 - 300 mb, en om dat nou op diskette te zetten :S probeer zoals mrdemon zei de externe cdrom aan het draaien te krijgen. Zoek bijv. op Google naar how to's en guides. De drivers niet vergeten he ;)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.