Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

opslaan in.....

M@rc
5 antwoorden
 • Als je bijvoobeeld op internet een bestand op wilt slaan is de eerste directory die dan in het windowsvenster te zien is "mijn documenten".

  Is deze directory die te zien is te veranderen???

  Gr niQ
 • Welke browser gebruik je (IE6.0, Opera7.10, …) ? En welk OS?

  Ik gebruik 3 versies IE en Opera:
  W98SE +IE5.0
  W98SE +IE6.0
  W98SE +Opera6.0
  W2K + IE5.5

  Alle hierboven genoemde combinaties slaan op in de laatste directory waarin een file is opgeslagen. Dus als ik een file opsla in D:\downloads, is de default-directory de volgende keer D:\downloads.
  Dit geldt zowel voor het opslaan van een webpage als voor een download.

  Ik heb hier nooit een setting voor hoeven aan te passen, dus dit lijkt me standaard gedrag.
 • Ik gebruik:

  Win Xp en IE6.0


  grz
 • Als je iets download, kun je in het downloadscherm kiezen waar je naar toegaat. Deze computer of naar Mijn documenten b.v.

  Als ik iets download, dan sla ik ik dit op in een map die ik 'mijn downloads' heb genoemd, Ik vind dit overzichtelijk, maar dat is voor iedereen anders. Later kan ik op mijn gemak bekijken waar ik het bestand neer wil zetten.

  Lucia
 • dat snap ik, maar ik heb een bepaalde download directory op een andere schijf staan en ik wil dat dat de eerste directoy is die in beeld komt.\

  Net als bij word, waarbij je een directory kan instellen die als eerste wordt gegeven in het venster als je iets wilt opslaan. Je hoeft dan niet steeds in de dir structuur naar de desbetreffende dir te gaan.

  grz nick

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.