Vraag & Antwoord

OS Windows

Win XP wil niet meer installeren

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Het lukt mij niet om windows xp op mijn nieuwe harde schijf te zetten, hij loopt steeds in het begin van de installatie vast, eerst worden er nog wat bestanden ingeladen (drivers of zo neem ik aan), dan flitst het scherm naar een zwart scherm met bovenaan een knipperende cursor, dat scherm verdwijnt na een paar seconden naar een compleet zwart scherm, en dan doet ie niks meer…..

  De vorige keer liep het nog helemaal soepeltjes, ik heb nog een andere cd-drive geprobeerd, nada! De cd lijkt ook niet beschadigd (die komt ook maar 1 keer per jaar of zo uit zijn doosje), ik weet het niet meer….

  Iemand een idee?
 • Eerst willen we info:
  Welke systeem
  welke HD
  Is de HD wel goed aangesloten?
  Is er nog meer vervangen buiten je HD
  Zit je oude HD er nog in (raid?)
  etc etc. Geef ons deeg en mischien bakken wij er dan brood van.
 • De nieuwe harde schijf is een maxtor 80 gb, de schijf werkt overigens wel, het is me wel gelukt om windows millenium er op te installeren, het is echt specifiek een windows xp probleem. Ik heb overigens nog een identieke harde schijf er in zitten, maar ik gebruik geen raid.

  Moederbord is een msi via kt133a, proc Athlon Thunderbird 1,13 Ghz, 256 Mb sdram.

  De harde schijf was overingens het enige nieuwe onderdeel.
 • Tijdens het monteren van je hdd , heb je toen tegen een reepje aan gestoten , controleer eens of je ram geheugen nog goed zit of anders ff het reepje omsteken.

  suc6 Jac

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.