Vraag & Antwoord

OS Windows

Longhorn }:)

4 antwoorden
  • Ik plaats dit bericht toch maar even op het Windows forum. Ik vroeg me af wat de grote verschillen gaan worden tussen Longhorn en Windows.
  • [url=http://www.google.com/search?hl=nl&ie=ISO-8859-1&q=windows+longhorn&lr=] Anders ff op deze text klikken.[/url] Dan ff zelf zoeken :lol:
  • Had ik natuurlijk al geprobeerd :wink:, maar ik hoorde dat er een artikel over in de Comp Totaal had gestaan. Ik heb alleen Tips & Trucs.
  • Ik heb de beta versie van longhorn een tijdje op mijn pc gehad, maar in die versie heb ik niet echt veel verschil gemerkt met de huidige xp. Ok,ok het was nog een beta versie waarmee ze nog niet helemaal klaar waren :D Het grootse verschil in longhorn die ik heb gezien is de zoekfunctie. Longhorn zal een nieuwe service ingebakken krijgen WinFS (Windows Future Storage). Deze draait op de NTFS en zal het beheer van grote hoeveelheden data makkelijker maken. Daarnaast zal het vinden van data met WinFS een stuk makelijker moeten gaan. Dit omdat het aantal op te geven zoekcriteria's is vergroot. Ik denk dat het laatste niet echt een toevoeging is van Longhorn, aangezien je in XP deze zoekoptie ook kunt uitbreiden via de indexing service in windows XP. De overige leuke extraatjes die in Longhorn zitten zoals de extra bar aan de zijkant van je scherm kan je nu al downloaden (www.smartbarxp.com) Voor de rest is mijn mening dat Longhorn gewoon een Windows XP versie is met de bugfixes en patches erin verwerkt. Hoe de uiteindelijke versie draait heb ik nog niet mogen ondervinden. De beta versie is er ondertussen weer vanaf. :lol:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.