Vraag & Antwoord

OS Windows

Sticky notes

4 antwoorden
  • Op blz. 85 van C!T 7/8 staat een stukje over een kladpapiertje. Omdat ik ook office XP heb leek me dat een goed idee. Maar als ik de tekst intype zoals die daar staat dan reageert windows met de opmerking dat het getypte bestand niet bestaat. Ik typte: "d:\program files\microsoft office\office10\outlook.exe \c ipmstickynote" Wat deed ik verkeerd?
  • Ik heb hetzelfde probleem en kom er ook niet uit. In het adres staat overigens Office10 en ik vraag me af waar dat goed voor is. Die folder wordt bij mij ook niet herkend. Hoop dat iemand raad weet. Ik stuur in elk geval een mailtje naar de "U vraagt" rubriek van Computertotaal. Vrgr Benno :oops:
  • De juiste syntax is: "C:\Program Files\Microsoft Office\Office10\OUTLOOK.EXE" /c ipm.stickynote Let op de spatie voor en ná /c Als Outlook op een andere partitie staat, pas je de schijfletter aan.
  • bij mij deed hij het wel "D:\Program Files\Microsoft Office\Office10\OUTLOOK.EXE" /c ipm.stickynote maar de handigheid valt behoorlijk tegen vind ik persoonlijk

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.