Vraag & Antwoord

OS Windows

Trust 235A USB ADSL modem doet raar onder WinME

10 antwoorden
  • Beste C!T-ers, Ik heb sins het voorjaar ADSL, met een Trust USB ADSL modem, analoge lijn. Het modem heeft altijd goed gewerkt. Toen ik vanmorgen de pc aanzette, belde hij zoals gewoonlijk in. Ik zag (ik gebruik trouwens win me) de 2 computertjes beneden in de hoek staan. Maar als ik wilde surfen, lukte het niet. Geen activiteit. Het "ping" werkte ook niet. En de LiveUpdate van Norton ook niet. Maar wat raar is, Kazaa wel! :-? Ik kon gewoon dingen downloaden en upoloaden. Op msn aanmelden lukte niet. Ik heb toen het modem opnieuw geinstalleerd, zonder resultaat. Ik hebvoor het geval dat WinME het niet doet op de D schijf Win XP home staan, met een "standaard overlevingspakket", wat inhoud, internet, msn norton, office etc. Daar werkte het internet gewoon normaal!! Wie weet wat dit kan zijn, het is plotseling gekomen, ik heb niks in de instellingen gewijzigd. Alexander P.S. Het is de pc vban de familie dus niet "-->Mijn Systeem<--".
  • Misschien een gemakkelijke oplossing: Probeer systeemherstel eens.
  • Hoe doe je dat onder win me?
  • Kijk eens in je startmenu onder bureau-accesoires en dan systeemwerkset.
  • Systeem herstellen lukt niet, laatste herstel punt is 10 juni en eerste 3 juni (ik maak nooit zelf punten aan, doet ie blijkbaar zelf). Bij geen van de punten lukt t om te herstelen. Na rebooten zegt ie dat Herstellen mislukt is :-? . Geen reden erbij :-?
  • Heb je iets van een firewall of een portblocker aanstaan in WinME. Een off-topic tip; ga als het mogelijk is geheel over op WinXP en laat WinME links liggen!
  • Nee geen firewall ofzo. Alleen Norton AntiVirus. Ja ik wil ook over op XP, ik zit nu op XP , maar mn ouders (tis dfe pc van de hele fam. alleen ik heb hier het meesteverstand ervan) die willen niet overstappen "moeten we alles weer opnieuw leren, we snappen ME nu een beetje" nou ik hebn al gezegd, dat XP niet veel anders is. Maarja ouders.... :-? :-? . Nu heb ik bijna mn eigen pc dus dan kan ik draaien wat ik wil :wink:
  • Als ik ME opnieuw installeer geeft hij op 10% een fout: SU035 en dan kapt hij. Wat is er dan aandehand?
  • Kan niemand mij helpen? :( :cry:
  • [quote:8fe3c118bf="Alexander Online"]Kan niemand mij helpen? [/quote:8fe3c118bf] Dat komt omdat SU035 geen geldige foutmelding is. Maar kijk even op onderstaande link foutmelding SU0325, heeft exact dezelfde symptomen als jij beschrijf. http://support.microsoft.com/?kbid=270593

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.