Vraag & Antwoord

OS Windows

Herstel DVD

Anoniem
The_Dude
4 antwoorden
 • Is het mogelijk om een windows XP herstel DVD te maken waar eigenlijk de complete partitie waar windows EN alle geinstalleerde programma's op staat?

  Ik formatteer eigenlijk wel elke 2 maanden de c:\ partitie en moet daarna weer xp installeren. Dat is op zich maar een uurtje werk waar je niet veel voor hoeft te doen. Echter, alle standaart programma's die ik er normaal ook op heb staan moet ik dan ook weer installeren wat veel meer tijd kost. (bv. Office, WinRar, CPUCool, Statbar enz.)

  Nu kan ik natuurlijk de hele partitie op 1 of 2 dvd's branden, maar ik ben benieuwd of er niet een standaart xp optie is die voor mij een soort recovery dvd kan maken.


  Zo niet, is het mogelijk dat als ik de hele partitie naar dvd brand ik na het formatteren met een bootdisk opstart, de dvd ('s) kopieer naar de c:\ partitie en dan na het booten gewoon weer in windows zit?
 • Wat je wil kan perfect met Norton Ghost of Drive Image
 • Idd, kan perfect met bovengenoemde programma's. Vraagje: waarom
  formatteer je zo vaak?
  Zelf draai ik bijna 2 jaar met met XP-pro die nog steeds snel/stabiel = :lol:
 • idd, ik draai WinME 1,5 jaar lang zondewr te formateren (gewoon een keer het een en ander opruimen , bijv. opstartzooi met msconfig en je systeem loopt weer alsd een zonnetje)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.