Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

hoe kan dit nu????

Hans1
11 antwoorden
 • Hallo allemaal,
  Bij mijn broer was iets gebeurd met zijn comp.moest xp er over heen draaien alles werkt weer maar nu wil ik een internet verbinding maken met vpn
  ik kies dan voor nieuwe verbinding maken/verbinding met het netwerk
  op mijn werk maken, dan op volgende daar moet je dus kiezen voor inbel
  verbinding of vpn maar dit blijft grijs en kan daar dus geen keuze maken misschien weet iemand wat je hier aan kunt doen alvast bedankt voor het mee denken.
 • Moet je niet eerst een 'gewone' internetverbinding maken. Als dat contact er is ga je middels VPN een beveiligde verbinding over internet maken.
 • [quote:88990a407b="Sellis"]Moet je niet eerst een 'gewone' internetverbinding maken. Als dat contact er is ga je middels VPN een beveiligde verbinding over internet maken.[/quote:88990a407b]
  Er staat dat ik daar geen keuze kan maken omdat het grijs blijft dus kan inbelverbinding of vpn verbinding niet aan vinken omdat ik daar niet bij kan.
 • Heb je al wel een normale internetverbinding aangemaakt dan? Je kan dus wel internetten?
 • [quote:2f676ec7b0="Sellis"]Heb je al wel een normale internetverbinding aangemaakt dan? Je kan dus wel internetten?[/quote:2f676ec7b0]
  Ok, ik was het een beetje zat gisteren, en ben ik een beetje bot geweest, dat was dus ook weer niet de bedoeling, dus Sellis sorry voor dat.
  Maar als ik een internet verbinding wil maken in xp, voor adsl,kom ik toch van zelf bij die wizard.En als ik daar dus alles grijs heb, zodat ik niets kan aanvinken dan blijft er dus maar weinig over toch?
 • Laat maar …
 • Ik snap je helemaal Sellis :)
  Hans1, het zou wellicht helpen als je de reactie van Sellis nog even doorleest en als je hier en daar een leesteken gebruikt, snappen wij de vraag ook wat beter.
 • Ach, hij heb alleen zich eigen ermee, Sellis probeert hem te helpen en als je dan zo bijdehand doe, dan help niemand je meer hier op het forum.
  Heb zijn broer over 3 maanden nog steeds geen internet.
  Niet zo bijdehand dus Hans 1 om zo te reageren, Sellis probeert je alleen maar te helpen.
  Dat is dus ook afgelopen, denk ik.
 • [quote:63d3eb3f73="Hans1"][quote:63d3eb3f73="Sellis"]Heb je al wel een normale internetverbinding aangemaakt dan? Je kan dus wel internetten?[/quote:63d3eb3f73]
  Ik zei toch dat het bij mijn broer was dus ja IK kan wel internetten[/quote:63d3eb3f73]
  We hadden het in deze thread natuurlijk over de pc van je broer ;)
  Als ik Sellis begrijp moet je eerst op een andere wijze de internetverbinding regelen voordat je de wizard kan gebruiken.

  Max
 • [quote:bfc10aac50="Hans1"]Maar als ik een internet verbinding wil maken in xp, voor adsl,kom ik toch van zelf bij die wizard.En als ik daar dus alles grijs heb, zodat ik niets kan aanvinken dan blijft er dus maar weinig over toch?[/quote:bfc10aac50] Eerst even dit, het lijkt me beter dat je niet een oude post compleet wijzigt. Dit valt niet echt op. Wel zou je de topic titel kunnen wijzigen. Maar wat je vraag betreft, is alles in orde in Apparaatbeheer. Staat er bij de Eigenschappen van de netwerkkaart, die je voor die Internet verbinding wilt gebruiken, bij Apparaatstatus wel: Dit apparaat werkt correct.
 • Excuses aanvaardt. Als je een netwerkkaart geïnstalleerd hebt dan maakt XP vanzelf een netwerkverbinding aan. Daarmee zou je contact kunnen maken met internet via ADSL (tenzij je een USB modem gebruikt). Als deze verbinding er niet is werkt de netwerkkaart ws niet (goed). Misschien verkeerde drivers?

  Als deze internetverbinding goed werkt moet je daarna een VPN verbinding op kunnen zetten. Maar je hebt dus wel eerst een 'normale' internetverbinding nodig. Daarmee maak je contact met internet en vervolgens pas via VPN een verbinding met een VPN server (bijv. op't werk). Mijn vraag blijft dus: bestaat die netwerkverbinding met ADSL al wel en werkt die correct?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.