Vraag & Antwoord

OS Windows

Meerdere bijlagen tegelijk opslaan vanuit Outlook 2000

5 antwoorden
  • Ik heb 70 Wordbestanden tegelijk binnengekregen via Outlook 2000 in één mailtje, welke bestanden ik in één map in één keer op wil slaan. Naar Windows Verkenner slepen werkt niet, alles selecteren evenmin en ook vanuit de OLK-directory lukt het niet. Wie weet hier een oplossing voor? (achteraf gezien hadden deze bestanden hadden natuurlijk beter kunnen worden gezipt en meegestuurd, maar de persoon die deze heeft verstuurd heeft inmiddels vakantie).
  • Heb je de preview-functie aanstaan? Dan zie je daar rechts bovenin een grote paperclip. Klik daar op en kies voor Save attachments. In het nieuwe scherm klik op je op "Select all" en geef je het goede pad aan. Klik dan op "Save". Greetz!
  • Bedankt voor je reactie! De preview-functie staat inderdaad aan. Als ik links klik op de paperclip. verschijnen alle 70 bestanden, waarna ik er één kan kiezen om te openen. Als ik rechts klik op de paperclip kan ik de voorbeeldweergave uitzetten e.d., maar heb ik echter niet de optie "Select all" en "Save". Ik werk overigens met Outlook 2000 SR-(9.0.0.3821). Groeten.
  • Welke idioot zendt jou 70 wordbestanden :-? Stuur hem of haar een mailtje en vraag of ze alle bestanden even in een (1) zip willen gooien. Dan opnieuw laten mailen.
  • Het probleem is dat dit een docent is die nu al vakantie heeft, terwijl ik als OOP'er nog fijn aan het werk ben...! :(

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.