Vraag & Antwoord

OS Windows

Bootscherm

4 antwoorden
  • Ik heb het bootscherm veranderd met boot xp en dat werkt ook allemaal. Mar nu wil ik mijn "oude" en standaard bootscherm weer terug, maar dat kan ik dus nergens meer vinden :). Ik heb ook al gezocht op themxp: original bootscreen, enz. Weet iemand misschien waar ik het kan vinden? Bedankt alvast.
  • In XP/2000 zit het bootscherm ingebakken in de kernel (het hart van Windows). Daarom is het ook niet geheel onverstandig om eraf te blijven als je niet echt weet waar je mee bezig bent. Je moet op zoek gaan naar een backup van de originele kernel, die het programma hopelijk wel heeft gemaakt.
  • Ik wist heel goed waar ik mee bezig was, al zeg ik het elf. Want er is toch ook niks verkeerds gegaan en zo :roll:. Ik heb al een paar keer het bootscherm veranderd maar ik wil nu eingelijk het originele plaatje omdat ik per ongeluk geen back-up heb gemaakt van de ouwe ntkernel.
  • Ja dat is niet zo slim hè d'r staat heel goed bij maak een backup van je bootscreen. maar waarom wil je de oude eigenlijk terug? Je kan altijd aan iemand met kabel vragen of hij/zij hem ff wil mailen Maar zorg dan wel dat die ook of ookniet service pack1 hebben anders ben je een stukje verder van huis

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.