Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

profiel kopieren in w2000

None
2 antwoorden
 • Is er iemand die weet hoe en waar ik een profiel van iemand kan kopieren, zodat het nieuwe profiel dezelfde shortcuts, programma's, instellingen etc. heeft als het bestaande profiel?
 • <Drive-letter>\Documents and settings\<username>. Makkelijk he!?

  Als je dit wilt weten op een "NT-omgeving" (WinNT, Win2K, WinXP) met lokale profielen, dan kun je bijvoorbeeld zoeken naar de ntuser.dat. Altijd prijs…

  Let er wel op dat je niet de ntuser.dat en ntuser.ini meekopieerd. Dat gaat niet werken.

  Tevens staat de "Mijn documenten" en "OE e-mail" ook in het profiel. Die wil je denk ik niet meeverhuizen??

  Volgens mij moet je de volgende mappen meehuizen voor startmenu, desktop en Internet Explorer:[list:61ddff2ea6][b:61ddff2ea6]<Drive-letter>\Documents and Settings\<Username>\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
  <Drive-letter>\Documents and Settings\<Username>\Desktop
  <Drive-letter>\Documents and Settings\<Username>\Favorites
  <Drive-letter>\Documents and Settings\<Username>\SendTo
  <Drive-letter>\Documents and Settings\<Username>\Start Menu[/b:61ddff2ea6][/list:u:61ddff2ea6]Instellingen voor een user worden vastgelegd in de ntuser.dat. Die zul je dus opnieuw moeten doen. Instellingen voor applicaties worden meestal vastgelegd in snelkoppelingen, .INI- en .CFG-bestanden. Daar moet je je niet al te druk over maken.

  Greetz!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.