Vraag & Antwoord

OS Windows

Beveiligingsupdate 819696, waarom in het Tjechisch?

4 antwoorden
  • Mijn computer haalt automatisch de updates van MS op. Alvorens te installeren, lees ik altijd even de bijbehorende beschrijving. Helaas deze beschrijving is niet zoals normaal gesproken in het Nederlands, maar - volgens mij - in de Tjechische taal. Dit verbaast mij, daar ik niets aan de instellingen van de computer heb veranderd en de andere updates, die ook vandaag zijn gedistribueerd als aanvulling op SP1 wel in het Nederlands worden toegelicht. Is het verstandig om deze update (in het Tjechisch?) als een gewone automatische download te zien en dus op mijn systeem te installeren of is er bij MS iets fout gegaan en moet ik wachten op de Nederlandse versie? Robert nota bene: de update staat onder de noemer Essentiële updates en servicepacks (dus wel belangrijk)
  • volgens mij zit het dan wel goed. kweet het nie helemaal zeker maarjah waarschijnlijk wel asl hij het gewoon vind bij de belangrijke updates
  • Kijk [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=96655&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=][b:106883e806]hier[/b:106883e806][/url] maar even, iemand had hetzelfde probleem maar na installatie functioneerde het correct.
  • dank en inmiddels geïnstalleerd.... op mijn ME computer was de toelichting wel in het Nederlands :wink: R.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.