Vraag & Antwoord

OS Windows

E-mail ophalen van diverse gebruikers binnen XP

5 antwoorden
  • Ik heb ergens……maar waar??? gelezen dat je middels een wijziging in het register, de e-mail van verschillende gebruikers (Windows XP) kunt ophalen zonder dat de internet verbinding wordt afgesloten. Voorbeeld: gebruiker A maakt verbinding met internet, haalt zijn e-mail op, waarna hij naar gebruiker B gaat en vervolgens zijn of haar e-mail ophaalt. Wie weet het????? :roll:
  • Als je accounts toevoegt in outlook wordt die betreffende E-mail opgehaald. Of bedoel je dat niet?
  • Nee, ik bedoel dat de internet-verbinding niet verbroken wordt van gebruiker A zodoende dat gebruiker B zijn eigen e-mail kan ophalen onder zijn eigen "Account" in XP.
  • Volgens mij is dat precies hetgeen wat Belg bedoelt. Geldt voor E-mail ophalen. Voor elke gebruiker gewoon een account aanmaken. Voor verzenden bij alle de smtp gegevens van de inbelverbinding invullen, voor iedere gebruiker vervolgens een aparte Postvak In-map maken, en met berichtregels er voor zorgen dat alle berichten in de daarvoor bestemde mappen terecht komen. Dat is alles. Daarnaast schijn je ook iets te kunnen doen met identiteiten, maar daar heb ik nog nooit gebruik van gemaakt. Iemand anders? Jan de Boer
  • Volgens mij bedoelt de topicstarter dit: internetverbinding maken gebruiker A haalt zijn mail op overschakelen naar gebruiker B (via bv windowstoets + L) mail ophalen van gebruiker B onder de reeds bestaande internetverbinding van gebruiker A overschakelen naar gebruiker C (via bv windowstoets + L) mail ophalen van gebruiker C onder de reeds bestaande internetverbinding van gebruiker A Als alle gebruikers hun mail opgehaald hebben dan pas de internetverbinding sluiten. of zit ik mis? :roll: edit: Hoe je dit doet ....???

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.