Vraag & Antwoord

OS Windows

register windows xp

9 antwoorden
  • Als ik msn messenger of windows messenger opstart (besturingssysteem windows xp home versie) en wil inloggen onder een andere account dan de standaardaccountkomt er een venstertje van net messenger waar alle accounts staan met wie gebruikers van de computer ooit ingelogd hebben. Deze lijst wil ik verwijderen. Waarschijnlijk staat die lijst ergens in het register maar ik kan die niet vinden. Heeft iemand enig idee waar ik moet zoeken?
  • Word je niets wijzer door de zoekfunctie in regedit? Zoek gewoon één van die namen, en je komt vanzelf bij MSN terecht zou ik zeggen. Jan de Boer
  • Dank voor je snelle reactie. De zoekfunctie in regedit heb ik al geprobeerd. De namen komen op verschillende plaatsen voor. Heb ze verwijderd. Maar ze blijven in die lijst staan.
  • Het is echt een [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=96926&highlight=]epidemie[/url] hoor!
  • Bij xp pro: verborgen bestanden zichtbaar maken via mapopties ga naar...c:/documents and settings...uw pc map(opgepast niet de map van all users)!!!..... application data....microsoft.....credentials.... De map die daar in zit volledig wissen!!! Uw loginadressen zullen allemaal zijn verdwenen!!! ps: miss eerst de namen die je wil houden eerst opschrijven!
  • De vorige optie, verwijderen van map, werkt bij mij niet. In deze directory staan bij mij 4 mappen (naam s-1-5-21 enz.) 3 mappen zijn leeg en de vierde heeft een grootte van 2,65 kb. Als ik die map open is ie leeg. (NB: verborgen bestanden weergeven aangevinkt). NB: Het gaat om de lijst met namen als je klikt op: aanmelden onder een andere accountnaam.
  • Nadat je de map credentials heb verwijderd moet je wel rebooten.
  • Bedankt "oude rot" 't is gelukt
  • [quote:6a51c6f237="Young Crazy Fool"]Bij xp pro: microsoft.....credentials.... De map die daar in zit volledig wissen!!! Uw loginadressen zullen allemaal zijn verdwenen!!! ps: miss eerst de namen die je wil houden eerst opschrijven![/quote:6a51c6f237] jij schrijft dat de map die daar in zit (dus in credentials) volledig moet wissen. Ik heb net als 'Barkie' een map in credentials (s-1-5-...) die volledig leeg is. In ieder systeem moeten toch loginadressen aanwezig zijn of zitten deze nog verder verborgen en is het toch noodzakelijk om deze ogenschijnlijk lege map te legen. Gaarne je mening. Bedankt. Robert

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.