Vraag & Antwoord

OS Windows

Ik kan niet in mijn BIOS komen.

5 antwoorden
  • Hallo, Ik kan niet meer in mijn BIOS komen. Tijdens het opstarten kan ik op de DEL, ESC en de "F" toetsen drukken, maar hij wil maar niet in de BIOS komen. Nu heb ik een programmaatje genaamd !BIOS 3.20 waarmee ik mijn BIOS wachtwoord kan wissen. Alleen weet ik niet god hoe ik daarmee moet werken. Kunnen jullie een oplossing voor mijn probleem geven??
  • Heb je onlangs iets aan je partities gewijzigd?
  • 'K ga met Brigitte mee. Als je met een programma de eerste harde schijf opnieuw hebt ingedeeld, dan ben je waarschijnlijk je Compaq-partitie kwijt... Krijg je bij het booten uberhaupt wel een melding over een BIOS te zien? Bij Compaq is dit meestal iets met een F10-melding. Dit omdat je over een programma begint dat wachtwoorden kan resetten...? Greetz!!
  • Ik meen dat je op de compaq site wel iets kunt downloaden om die partitie te herstellen. Voor de volledigheid: de bios software staat bij compaq op de harddisk, en niet in een eeprom oid.
  • Nee ik heb geen parities op de root schijf. F 10 heb ik geprobeerd maar dat wil niet. Ook tijdens het opstarten krijg ik geen info te zien. Waar staat de BIOS software op de HD precies????

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.