Vraag & Antwoord

OS Windows

Eigenaar

4 antwoorden
  • Ik bezit een (oude) laptop overgenomen van het bedrijf. Er draait Win XP pro op. Zodra ik nieuwe software install, komt default de naam van de eigenaar in een soort gebruikersmenu te staan. Echter, das de verkeerde naam (de inkoper van het bedrijf) Dat wil ik niet, ik wil graag mijn naam daar automatisch in hebben. Hoe verander ik dat? Moet dat in t register en zo ja hoe?
  • Typ in Start\uitvoeren: control userpasswords2 [enter, of ok] Selecteer gebruikersnaam. Klik op eigenschappen. Vul nieuwe naam in.
  • Helaas, dat werkt niet. Opde beschreven wijze kom ik in de lijst met gebruikers waar mijn naam al staat. Als administrator btw. De naam die ik wil verwijderen (ooit ingevoerd bij de installatie van win XP naar ik aanneem) vind ik niet terug.
  • Gaat het om de naam die je ook ziet bij eigenschappen van deze computer, tabblad algemeen ("Geregistreerd op naam van")? Zo ja, ga naar de volgende sleutel in het register: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion Rechts zie je RegisteredOrganization en RegisteredOwner staan. Door erop dubbel te klikken kan je die waarden veranderen. Reboot!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.