Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Piep en scherm probleem bij bep. account

Anoniem
Foaly
11 antwoorden
 • Ik heb een probleempje met mijn winXP account. Als ik een tijdje ingelogt ben komt er een piep (nouja eigenlijk een vaag geluid) uit m'n systeemkast en daarna wordt mijn taakbalk en die balk boveninbeeld zwart en daarna ben ik mijn thema instelling kwijt. Dit is met name vervelend omdat ik moe ben van dat blauw en dus olijfgroen wil.
  Ik heb al eerder gevraagd of iemand weet hoe dit komt maar toen kreeg ik alleen het antwoord dat er iets mis was met m'n video-kaart maar als dat zo is dan moet hij het toch ook bij andere accounts doen?

  Nou als iemand een andere oplossing heeft of een reden waarom hij het alleen op mijn account doet. Hoor ik het graag.

  Foaly
 • Ik weet zo 123 geen oplossing, maar als je wilt dat er meer mensen dit topic lezen, dan zal je toch de titel ff moeten veranderen in iets zinnigs.

  Iedereen die hier een topic start wil geholpen worden. :wink:
 • zoals? Ik wist geen goede titel en ik bedoel er hebben binnen 10 min al 8
  mensen gekeken dus het valt wel mee
  Maar toch bedankt voor de tip
 • nou bv; "piep en scherm probleem bij bep. account".
  Ik bedoel er mee te zeggen dat als er mensen zijn die dit herkennen er op reageren als ze de oplossing hebben.

  BTW;
  En hij doet dat alleen bij de olijfgroen instelling?
 • Nee, maar als ik het lettertype van de pictogrammen verander in "blauw(standaard)" dan veranderd hij dat niet terug als ik dat doe bij olijfgroen of zilver wel.
 • Nou, zal wel aan mij liggen, maar ik snap er niks meer van.
  Het is al laat :lol:

  Misschien dat andere het bekend in de oren klinken.
  ff afwachten dus; iedereen slaapt denk ik al. :lol:
 • Nee hoor.
 • [quote:c263a699d6="Ab Normaal"]Nee hoor.[/quote:c263a699d6]

  Nee, maar jij bent volgens mij echt niet de normaalste hier.
 • De vraag kan iid duidelijker. Het is hier een forum, en geen club van helderzienden.
 • 99.9% van alle vragen die op een (computer)forum worden gesteld zijn van het type "Help!!", "Kazaa", "Stekker!", "Nero", "Foutmelding", "Instabiel!", "Eindexamenvraag!", "Driver gezocht!", "Floppy zit vast in CD-rom!", etc, etc, etc, etc.

  Maak je maar geen illusies. Slechts een fractie zal een bericht bekijken op basis van de vraag die wordt gesteld (ik hoor daar in ieder geval niet bij :P ). Het gegeven dat mensen al hun weg hebben kunnen vinden naar een forum, vind ik al heel wat :D En als ze ook nog eens hun probleem onder woorden kunnen brengen (al dan niet in een fatsoenlijk Nederlands), al helemaal. Ach, het is altijd hetzelfde liedje… :wink: Last van de warmte misschien? :P
 • We willen graag helpen en meedenken. Weet je wat pas heet is, een luchtballon(of perper in je ….). Komt op t zelfde neer. Maar ok, het is niet verkeerd om de vrager te vragen dingen duidelijk te maken. En natuurlijk snappen we wel dat er mensen zijn die hier voor t eerst zijn.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.