Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Automatisch verbinding ADSL

None
10 antwoorden
 • Hallo,
  is er iemand die mij kan helpen aan een oplossing om automatisch een inbel verbinding te realiseren tijdens het opstarten van Win XP.
  Het gaat om een ADSL verbinding van Planet Internet en tot nu toe moet ik om verbinding te maken handnatig Internet Explorer of mijn email client opstarten.
  Ik had zelf gedacht aan om een batch file te creeren maar wellicht zijn er betere en simpelere oplossingen voorhanden.
 • Maak een snelkoppeling van je inbelverbinding en plaats die in de map opstarten.
 • ik heb dat ook eens gedaan, Ben, en ik kreeg dus het schermpje van verbinding maken … Maar danmoest ik nog wel even zelf op kiezen drukken … anders gebeurde er niets

  Ik heb daarna in de internetopsies die verbinding standaard gezet ,,,

  en dan daaronder kies altijd voor de standaardverbinding aangevinkt …

  en de snelkoppling van explorer in de opstartmap gezet …

  Dan heb je dus wel het nadeel dat explorer ook gelijk wordt opengegooid … maar je hoeft niet alsnog eens op kiezen/verbinden te drukken ….
 • [quote:865e448b27="FoXiERotjEknoR"]ik heb dat ook eens gedaan, Ben, en ik kreeg dus het schermpje van verbinding maken … Maar danmoest ik nog wel even zelf op kiezen drukken … anders gebeurde er niets[/quote:865e448b27]

  Dan heb je iets toch niet goed gedaan. Bij mij werkt het gewoon goed. Check bij eigenschappen van je inbel-account (tabblad Opties) de instellingen. Iets te veel vinkjes?
 • zorg ervoor dat het wachtwoordt wordt onthouden. Ik had namelijk ook tijdelijk direct internet na opstarten windows middels de optie die Ben aanreikt. Ging perfect.
 • :( Ik heb alles gedaan wat gesuggereerd is maar het werkt echt niet, kan iemand me verder helpen?
 • misschien dat ze bij OS windows je de gouden tip kunnen geven..

  Move to dus!

  t.
 • [quote:0695248b81="gersen"]:( Ik heb alles gedaan wat gesuggereerd is maar het werkt echt niet, kan iemand me verder helpen?[/quote:0695248b81]

  Waarom werkt het niet? Heeft Planet een eigen inbelverbinding, of heb je zelf een inbelverbinding gemaakt? Indien het eerste, probeer het met het laatste.
 • Bij de eigenschappen van je inbelverbinding onder het tabblad opties, vragen om naam, wachtwoord, certificatie, ec. vinkje uitdoen.
  Als je dat hebt gedaan moet hij het doen.
 • :D Mijn dank aan allen die op mijn probleem hebben gereageerd, alles werkt nu naar wens!!!!!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.