Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

inlog met wachtwoord

None
8 antwoorden
  • tijdens mijn vakantie heb ik mijn pc beveiligd met een wachtwoord.
    nu ik er weer ben en het wachtwoord weer heb verwijderd.
    krijg elke keer met het opstarten een ander scherm waar ik een wachtwoord met inlognaam moet invoeren.
    weet iemand hoe dit komt en hoe ik het weer kan verwijderen.
    zodat de pc gewoon opstart zonder het vensterje
  • Netwerkwachtwoord?
  • Dat is per windowsversie verschillend.
    Welke versie?
  • hey gaat om een gebruiker die je moet weg vegen in de windows

    Welke versie heb je per versie is het verschillend?

    want bij windows 98 kan je op annuleren klikken XP heeft dat niet

    8) gr Driekusdirk
  • ik draai onder windows xp home.
    als je meerdere gebruikers hebt op 1 pc.
    krijg je dus met het opstarten een fototje met daar naast in te vullen je inlog naam.maar dat werkt wel.
    als je win98 hebt en je hebt windows aanmelding staan of zoiets.
    dan vraagd hij tijdens opstarten om een naam en wachtwoord.
    maar dat kun je in win98 zo veranderen,door wat je al zei op annuleren te klikken of in netwerkserver te veranderen.
    maar nu heb ik dit in winxp.
    maar kan nergens vinden hoe ik dat kan veranderen.
  • Dat zal ik eens haarfijn uit de doeken doen:
    Start>>uitvoeren>>control userpasswords2
    En dan het vinkje bij "gebruikers moeten een wachtwoord opgeven" weghalen.
  • [quote:d2ffcee1a0="Belg"]Dat zal ik eens haarfijn uit de doeken doen:
    Start>>uitvoeren>>control userpasswords2
    En dan het vinkje bij "gebruikers moeten een wachtwoord opgeven" weghalen.[/quote:d2ffcee1a0]

    Dat commando werkt alleen als je Pro hebt. In Home zal het via het configuratiescherm\gebruikers-accounts moeten.
  • Raar overigens dat er bij mij wel een vinkje staat maar dat ik toch geen wachtwoord hoef in te voeren. Heeft dat te maken of je wel of geen beheerder bent? :o

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.