Vraag & Antwoord

OS Windows

Verwijderen van gebruikersaccount

4 antwoorden
  • Wanneer ik de PC start, Windows XP Home edition, kan ik alleen maar verder als ik het icoon met de gebruikersnaam aanklik. Ik wil deze procedure vermijden en eigenlijk doorstarten in deze opstartprocedure en zo in het scherm bureaublad komen. Dit moet mogelijk zijn, want dit werkte zo altijd. Echter vorige week verschillende patches bij Windows Update opgehaald en geinstalleerd en nu verschijnt het voor mij hinderlijke scherm met de gebruikersnaam weer. Hoe kan ik dit weer zo krijgen? Hans
  • Door dit forum te lezen. [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=98143]hier[/url] bijvoorbeeld.
  • In je gebruikers accounts te kijken (Configuratiescherm>gebruikersaccounts), als het goed is is zijn daar een aantal accounts; 1 met jouw naam, een gast account (misschien meer als je er meer hebt aangemaakt) en een andere iets met @.net ofzo (weet het niet meer precies want ik heb hem ook al verwijderd :lol: ) die moet je dan verwijderen en de volgende keer dat je je pc opstart hoef je niet meer op je naam te klikken om in windows te komen.
  • [quote:4edbc6a264=".:MaKaVeLi:."]In je gebruikers accounts te kijken [/quote:4edbc6a264] Ow? dus formatteren is niet nodig? :lol:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.