Vraag & Antwoord

OS Windows

[XP] BAD_POOL_CALLER

8 antwoorden
  • Weet iemand wat windows bedoeld met BAD_POOL_CALLER en hoe ik dit kan oplossen.
  • [url=http://www.google.nl/search?q=BAD_POOL_CALLER&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=nl&btnG=Google+zoeken&lr=]Hier/[url][/url]
  • Met de daar gevonden informatie kom ik er helaas niet uit :(
  • Wanneer krijg je deze melding? Geef even wat meer uitleg aub.
  • [quote:4756016c3c="windowsXP-PRO"][url=http://www.google.nl/search?q=BAD_POOL_CALLER&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=nl&btnG=Google+zoeken&lr=]Hier/[url][/url][/quote:4756016c3c] Google bebben wij zelf ook wel bijdehandeje! Leg maar eens uit wat er mee bedoeld word.
  • Ik heb bij [url=http://www.google.nl/search?q=BAD_POOL_CALLER+&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=en&btnG=Google+Search&lr=lang_de%7Clang_en%7Clang_nl]Google[/url] gezocht op BAD_POOL_CALLER en 1 van de zaken die ik gevonden heb is [url=http://www.microsoft.com/technet/treeview/default.asp?url=/technet/prodtechnol/winxppro/reskit/prmd_stp_czgw.asp]deze[/url]. Ik weet niet of het je verder kan helpen maar ik hoop het wel.
  • Bedankt dat jullie willen helpen. Het probleem treed op wanneer ik een DVD / CD wil branden of een groot bestand van de ene HD naar de andere wil overgooien. Ik kan gewoon DVD'tjes en CD'tjes lezen, maar geen image maken of branden. Ik wordt er echt helemaal gek van en kan niet vinden wat het nou precies is. Ik hoop dat jullie kunnen helpen. Bedankt alvast!!
  • [quote="dklaassen"]Bedankt dat jullie willen helpen. Het probleem treed op wanneer ik een DVD / CD wil branden of een groot bestand van de ene HD naar de andere wil overgooien. Ik kan gewoon DVD'tjes en CD'tjes lezen, maar geen image maken of branden. Ik wordt er echt helemaal gek van en kan niet vinden wat het nou precies is. Ik hoop dat jullie kunnen helpen. Bedankt alvast!![/quote] Deze site is zeker goed te gebruiken. Wat ik eruit opmaak is dat er wat mis is met mijn RAM-geheugen. Begrijp ik dat goed?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.