Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

WindowsXP Pro Verkleinde afbeeldingen per e-mail verzenden

None
38 antwoorden
 • Hallo, ik kon altijd vanuit de verkenner mijn jpg's selecteren en dan via bestand kopieëren naar e-mail ontvanger waarbij ik de vraag kreeg: het originele of kleiner bestand, reuze handig om meerdere foto's tegelijk te versturen zonder ze eerst kleiner hoeven te maken.
  Doch na een format C: en het opnieuw installeren van WindowsXP Pro stuurt hij de foto's meteen in het originele formaat naar mijn OutlookExpress, welke instelling mis ik???
  Of kan het zo zijn dat mijn fotoprogramma's ACDsee, PaintShop of Adobe de boel in de war hebben geschopt? Alhoewel die programma's er de vorige keer ook op stonden.
 • Ga in IE (!) naar Extra\internet-opties\Geavanceerd. Scroll naar beneden naar Multimedia. Plaats een vinkje bij "Werkbalk afbeeldingen weergeven".
 • Helaas, dat vinkje stond al aangevinkt!!!
  Nog een andere optie?
 • Haal het vinkje weg. Start opnieuw op. Plaats weer het vinkje en start opnieuw op.
 • Helaas, vinkje weggehaald, pc gereset, vinkje weer geplaatst, toepassen, koude start, nog niets!!!
 • Typ regedit in start\uitvoeren [enter]. Ga naar de volgende sleutel:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main

  Kijk nu in het rechter scherm naar de waarde "Enable_MyPics_Hoverbar". Staat daar "Yes" achter?
 • Ja daar staat Yes achter!
 • Ga in IE naar een plaatje. Bijv. naar de volgende site:
  http:/
  eceptvandedag.pagina.nl/

  Als je met de muis over de foto's gaat, zie je dan wel de werkbalk afbeeldingen verschijnen? En zo ja, als je dan op het icoontje in dat werkbalkje klikt op het e-mail-icoontje. Wat dan? Terug bij af?
 • Als ik met de muis over het plaatje ga of erop ga staan gebeurt er helemaal niets, alleen met de rechtermuisknop krijg ik het menu met o.a. afbeelding versturen per e-mail en dan ben ik inderdaad weer terug bij af. Maar wat/waar is een werkbalk afbeeldingen??? die kan ik nergens vinden!
 • Dat is een klein balkje dat op het plaatje verschijnt. Ziet er zo uit (ik hoop dat het goed gaat):

  [img:446e7649a9]http://www.microsoft.com/TechNet/prodtechnol/ie
  eskit/ie6/part3/images/IERK901.GIF[/img:446e7649a9]
 • Jouw afbeelding kwam perfect over, maar ik heb hem niet (meer) in het verleden kwam hij inderdaad regelmatig om de hoek kijken, doch nu NIET meer.
 • Goed, dat verklaart al het een en ander. Ik denk dat er iets is in het register dat niet helemaal jofel is. Daar ga ik straks een heel verhaal over houden :lol:
  Ga naar Geavanceerd, etc. Laat mij weten wat er bij jouw staat ingesteld bij Multimedia. Waar staan er bij jouw m.a.w. vinkjes? Wees niet bescheiden… :D
 • Wou hem met PrintScreen plakken doch lukte niet, kan sneller vertellen waar geen vinkjes voor staan:-)) dat is bij: Geen on-line media-inhoud op de mediabalk weergeven.
  Wel aangevinkt: Afbeelding slim rasteren
  Afbeeldingen weergeven
  Animaties op webpagina's weergeven
  Geluiden op webpagina's afspelen
  Grootte van afbeeldingen automatisch aanpassen
  Tijdelijke aanduidingen bij downloaden van afbeeldingen weerge
  Video's op webpagina's afspelen
  Werkbalk Afbeeldingen weergeven
 • Nee, helaas op dit forum kan je niet uploaden, alleen linken. (Maar dat terzijde).

  Fasten your seatbelts en houd je koppie er maar even bij [img:6ae156b7b1]http://www.click-smilies.de/sammlung/aktion/action-smiley-024.gif[/img:6ae156b7b1]

  1) Ga in IE naar geavanceerd en haal het vinkje weg bij "Werkbalk afbeeldingen weergeven" én bij "Grootte van afbeeldingen automatisch aanpassen".
  2) Sluit IE.
  3) Ga in het register en haal die sleutel genaamd "Enable_MyPics_Hoverbar" weg. ALLEEN DIE SLEUTEL!!!!!!! Dus ALLEEN in het rechter scherm.
  4) Start je PC opnieuw op.
  5) Ga weer naar Geavanceerd, etc. en zet een vinkje bij de "Werkbalk …". (Als die er staat).
  6) Duik het register in en kijk of bij "Enable_MyPics_Hoverbar" YES staat en post je bevindingen.
 • Helaas, met overal zweetdruppels gedaan wat je zei (ik heb nu eenmaal vertrouwen in mijn medemensen) doch het resultaat is gelijk gebleven, na het aanvinken van de werkbalk enz. en het opnieuw opstarten was de sleutel er wel weer met Yes, maar het resultaat nog steeds 0,0
 • Hé ik zat net op een andere internetpagina foto's te bekijken en toen kreeg ik dat kleine afbeeldingswerkbalkje wel te zien, maar verder kan ik er nog niks mee.
 • Wat bedoel je daarmee? Als je op het e-mailicoontje klikt: ook niks?
 • Overigens, die werkbalk zie je niet altijd. Dat kan als de plaatjes te klein zijn. Tekst en uitleg daarover vind je hier
 • Goedemorgen Ben, ik bedoel dat wanneer ik over een (internet)foto ga en in dat (afbeeldings)werkbalkje op e-mail klik hij dan wel mijn OutlookExpress opent maar meteen de volledige (ditmaal 160)kb's als bijlage heeft ingevoegd. Dus nog steeds zonder mij wat te vragen over de grootte van het bestand :(
 • Typ eens in start\uitvoeren:

  Regsvr32 shimgvw.dll [druk op enter, of klik op OK]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.