Vraag & Antwoord

OS Windows

Brokkelig geluid bij video

4 antwoorden
  • Of ik het goede forum zit weet ik niet, maar hier mijn vraag: Als ik een video bestand met geluid afspeel m.b.v de Windows Media Player of Zoomplayer is het bijbehorende audio zo vervormd (brokkelig) dat het bijna niet te verstaan is. Speel ik hetzelfde video fragment met de video viewer van Winamp af dan werkt het onvervormd, het is vooral lastig omdat ik met Flightsimulator lessen bezig ben die op deze manier bijna niet te volgen zijn. Waardoor kan dit worden veroorzaakt.
  • [quote:51c7f0ded2="wilgen"]Of ik het goede forum zit weet ik niet, maar hier mijn vraag: Als ik een video bestand met geluid afspeel m.b.v de Windows Media Player of Zoomplayer is het bijbehorende audio zo vervormd (brokkelig) dat het bijna niet te verstaan is. Speel ik hetzelfde video fragment met de video viewer van Winamp af dan werkt het onvervormd, het is vooral lastig omdat ik met Flightsimulator lessen bezig ben die op deze manier bijna niet te volgen zijn. Waardoor kan dit worden veroorzaakt.[/quote:51c7f0ded2] Kijk ff of je wel de goede codecs hebt geinstalleerd......hoewel het wel raar is dat winamp het filmpje wel goed afspeelt.... :roll:
  • [quote:f957de6f00="wilgen"]Flightsimulator lessen bezig ben die op deze manier bijna niet te volgen zijn.[/quote:f957de6f00]Aha, terrorist in wording :evil: :wink: . Misschien helpt het als je het K-Lite codec-pack download van deze [url=http://home.hccnet.nl/h.edskes/finalbuilds.htm][b:f957de6f00]site[/b:f957de6f00][/url].
  • Ik heb het codec pack geinstalleerd maar dat heeft niet mogen baten. Jammer, ik zoek verder.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.