Vraag & Antwoord

OS Windows

2 vragen over MSN

Anoniem
Ben Jonson
14 antwoorden
 • Vraag 1:
  Hoe kan ik instellen dat MSN niet zomaar opstart zonder mijn wachtwoord in te voeren? Als ik opstart verschijnt er eerst een scherm met de knop "aanmelden". Na daarop te drukken, kom ik zomaar in MSN. Ik wil eerst mijn wachtwoord moet invoeren, alvorens erin te komen. Er zijn nl. ook andere gebruikers die gebruik maken op mijn account en die wil ik geen toegang geven op mijn MSN. Ik wil geen andere accounts aanmaken. Op mijn (enige) account zijn geen andere MSN gebruikers.


  Vraag 2:
  Hoe kan ik de personen die in MSN geblokkeerd zijn volledig verwijderen uit de lijst van geblokkeerden? Ik wil ze daar (extra, opties, tabblad privacy geloof ik) ook niet meer zien.

  MSN versie 6. Windows XP-home.
 • Goede , vraag dat zou ik ook weleens willen weten :P
 • [quote:a067e90226="roeske"]
  Vraag 2:
  Hoe kan ik de personen die in MSN geblokkeerd zijn volledig verwijderen uit de lijst van geblokkeerden? Ik wil ze daar (extra, opties, tabblad privacy geloof ik) ook niet meer zien.

  MSN versie 6. Windows XP-home.[/quote:a067e90226]

  Als je ze wilt verwijderen moet je ze niet eerst blokkeren, maar gewoon in de lijst bij tabblad privacy rechts klikken en verwijderen.
 • 1e vraag. Tijdens het aanmelden, druk je gwoon op aanmelden annuleren. Nu meld je gewoon iemand anders aan, doe gewoon een denkbeeldig adres, zoals msn@hotmail.com ofzo en typ ook een paswoord in. Vink nu meld mij automatisch aan. Nu zal msn messenger iedere keer proberen om msn@hotmail aan te melden als je msn opstart, en niet meer jouw adres.
 • [quote:ad3509073e="jan_dakpan"]Als je ze wilt verwijderen moet je ze niet eerst blokkeren, maar gewoon in de lijst bij tabblad privacy rechts klikken en verwijderen.[/quote:ad3509073e]

  Dat werkt dus niet. De optie verwijderen (del) is lichtgrijs. Wat te doen?
 • grrrr :evil: :evil:
  roeske..met jouw 2e vraag worstelde ik ook…tevergeefs.
  zelfs verwijderen en opnieuw installeren hielp niets.

  suc6
 • Gebruik [http://www.dmsn.nl]dMSN
  Dan ben je van de problemen af.
 • bij versie 6.0:
  openingsscherm: bij Tools>options > tablad General, Sign In:even de mogelijkheden die je wel en niet wilt aanvinken.
  verwijderen definitief: eerst blokkeren dan verwijderen is het slimste: immers als je ze blokkeert zien zij jou niet meer, je kan jou naam immers niet terugnemen bij de ander. NB als je iemand blocked en daarna een mailstuurt wordt de blokkade opgeheven.
 • [quote:0e99d32d63="katrien"]bij versie 6.0:
  verwijderen definitief: eerst blokkeren dan verwijderen is het slimste: immers als je ze blokkeert zien zij jou niet meer, je kan jou naam immers niet terugnemen bij de ander.[/quote:0e99d32d63]
  Zoals ik al schreef: De optie verwijderen (del) is lichtgrijs en dus niet uitvoerbaar….
 • opnieuw instaleren heeft g1 zin……… de msn lijsten worden (gelukkig) niet op je computer opgeslagen, maar op de server van msn (zodat je als je bij vrienden op bzoek gaat ook kan chatten)

  als je diegene ni kan deleten, kant zijn dat er problemen zijn met de verbinding…… meld je opnieuw aan, en verwijder di pers met1………
 • sorry dat ik met een klein ander vraagje deze discussie onderbreek, maar is het eigenlijk ook mogelijk mijn .NET account te DEactiveren.
  Dat scheelt mij weer een username en ww om te bewaren (tegenwoordig heb je er voor iedere site of dienst wel een nodig), en tevens om te voorkomen dat anderen op mijn MSN zitten te neuzen… wat ik ondanks dat ik veilige passwords gebruik toch wel eens ze gebeuren, hoe?… ik weet het niet; trouwens die "geheime vragen" zijn ook vaak makkelijk op te lossen.

  Expl: Wat is de meisjes naam van mijn moeder> je hoeft diegene maar een beetje te kennen en je weet het antwoord.
 • [quote:28e3f5594c="erik-de-kleijn"]Expl: Wat is de meisjes naam van mijn moeder> je hoeft diegene maar een beetje te kennen en je weet het antwoord.[/quote:28e3f5594c]:), je bent denk nog 1 van de weinigen (die ik ken…) die de 'geheime vraag' (ahum en kuche) nog met een écht antwoord beantwoorden… Ik heb nog nooit mee gemaakt dat ik een wachtwoord kwijt raakte, en heb dus nog nooit een 'geheime vraag' gebruikt. Staat bij mijn account gewoon als antwoord iets van 'a;dlfjka;dsfkja;' (is het niet ;), dit is gewoon je vingers over de toetsen rammen :lol:).

  Jochem
 • Zo kun je het natuurlijk ook doen…
  Ik ben ook geen voorstander van het gebruik van geheime vragen maar bij de meeste services die het aanbieden ontkom je er niet aan het te gebruiken.
 • [quote:f5d333f45e="roeske"][quote:f5d333f45e="katrien"]bij versie 6.0:
  verwijderen definitief: eerst blokkeren dan verwijderen is het slimste: immers als je ze blokkeert zien zij jou niet meer, je kan jou naam immers niet terugnemen bij de ander.[/quote:f5d333f45e]
  Zoals ik al schreef: De optie verwijderen (del) is lichtgrijs en dus niet uitvoerbaar….[/quote:f5d333f45e]

  Dat zal ook niet lukken. De persoon die jouw naam in zijn\haar contactlijstje heeft staan, zal jouw naam eerst moeten verwijderen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.