Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Ctrl+Alt+Del

None
11 antwoorden
 • Ik had laatst iets wat ik in ..tig jaar computeren nog nooit had meegemaakt. Om duistere redenen was het systeem bevroren tijdens een internet sessie en reageerde zelfs niet op Ctrl+Alt+Del. Het 1e komt bij mij zelden voor, het 2e had ik sowieso nog nooit meegemaakt, dus resteerde alleen de reset knop……
  Is er een verklaring voor iets dergelijks of betreft het honderden mogelijkheden??
  Ton
 • Heb ik een doodenkele keer ook wel eens. Meestal is het dan een kwestie van een beetje geduld. Op de een of andere manier is hij dan op de achtergrond ergens mee bezig, en na een halve of hele minuut loopt ie weer.

  Jan de Boer
 • Naarmate je systeem ouder wordt en je het langer gebruikt, krijgt Windows last van vervuiling en ga je dergelijke problemen krijgen. Probeer eens een keer schijfopruiming te doen, te defragmenteren, overbodige registry-sleutels te verwijderen, onnodige tempory-files te deleten ed.

  Tevens kan je je virtuele geheuegn wat groter maken, dit alles helpt wel een beetje. Een vastloper kan je m.i. nooit 100% voorkomen in welke windows dan ook.
 • [quote:24fcc3e61c="my009054"]Naarmate je systeem ouder wordt en je het langer gebruikt, krijgt Windows last van vervuiling en ga je dergelijke problemen krijgen.[/quote:24fcc3e61c]Windows staat er een halve maand op > loopt ook af en toe vast. Mja, dat is waar Microsoft beroemd (of beter berucht) om is geworden.

  Jochem
 • Ik heb nu XP sinds 3 mei op m'n pc staan en sindsdien heb ik pas 2 keer een vastloper meegemaakt. Gaat de boel in je account een beetje raar doen, dan helpt het aanmaken van een nieuwe account veelal zeer goed.
 • Ja, iedereen heeft wel eens een vastloper, maar met een goed geconfigureerde PC hoort 't mogelijk te zijn om de "boosdoener" de nek om te draaien d.m.v. Ctrl+Alt+Del, taak beeindigen…..
  Dat-ie zelfs niet reageert op Ctrl+Alt+Del was voor mij de 1e keer (sinds Win3.11..!).
  Blijkbaar hoort dit ook tot de mogelijkheden. Overigens: mijn machien (Win ME) loopt al 3 jaar als een tierelier, is nooit opnieuw geinstalleerd, maar is door door goed onderhoud niet vervuild, maar nog behoorlijk schoon te noemen….
  Groet,
  Ton
 • [quote:22de4869c1="lion"]Dat-ie zelfs niet reageert op Ctrl+Alt+Del was voor mij de 1e keer (sinds Win3.11..!).[/quote:22de4869c1]

  Dat is met recht zeldzaam te noemen :wink:
 • Ik heb het al een paar meegemaakt en bij mij bleek het toen aan de videokaart te liggen. Driverprobleem of de videokaart (Hercules 3D prophet) zelf…. ik weet het niet…
  Een andere videokaart (GeForce 2 MX400) erin en het probleem was verholpen.
 • Zolang je de "fout" niet kan reconstrueren (en zich hopelijk zeeeer incidenteel, of beter: eenmalig) voordoet, blijft 't zoeken naar een speld in een hooiberg!!
  Ton
 • [quote:0841efab2f="lion"]blijft 't zoeken naar een speld in een hooiberg!![/quote:0841efab2f]En is het iets waar je je totaal geen zorgen om te maken.

  En ik wil je heel erg feliciteren, je bent de enigste (maar dan ook écht de enigste) die nog nooit een complete vast loper heeft gehad.

  Jochem
 • Klopt! In die zin dat ik (zeeeeer incidenteel overigens) wel eens meemaak dat een applicatie de geest geeft (met name IE), maar dat de boosdoener niet meer afgevangen kan worden met een "Ctrl+Alt+Del" had ik tot op heden nog niet meegemaakt…..
  Groet,
  Ton

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.