Vraag & Antwoord

OS Windows

opnieuw installeren windows XP

Anoniem
Passer
7 antwoorden
 • [quote:e3da94e549="M@rc"]Is deze cd of image bij jou niet aanwezig dan kijk je welke hardware erin de pc zit (via appaaraatbeheer) en zoek je eerst de drivers, download ze en brand ze op cd of zet ze op een partitie die je NIET formatteert.[/quote:e3da94e549]
  Volgens mij schreef peacemaker dat hij een leek was…. :D
 • hoe kan ik XP op mijn comp zetten en hoe krijg ik mijn comp eerst leeg.
  ik heb nu ook Xp maar wil deze er op nieuw op zetten.
  wie kan mij helpen?????
 • Van de CD opstarten en beginnen met de installatie. Op een gegeven moment kun je kiezen welke partitie je wilt gebruiken; je kiest de huidige en laat 'm formatteren.
 • dit is makkelijk te doen of hoe zit dat zoals je merk ben ik een leek.
 • [quote:0fcce9aec4="peacekeeper"]dit is makkelijk te doen of hoe zit dat zoals je merk ben ik een leek.[/quote:0fcce9aec4]
  Ja, dit is makkelijk zelf te doen.
  Zorg wel dat je eerst een backup maakt van je belangrijkste data. Zorg dat je ook alle drivers van de hardware (moederbord - videokaart - geluidskaart - netwerkkaart - ….) bij de hand hebt.
  Lees ook even de windowsfaq door.
 • maar ik heb geen drivers ik heb deze comp gekocht toen zat alles er al op,en heb geen drivers op cd rom of e.d. gekregen wat nu?????
 • Wat voor pc heb je? Packard Bell, Compac, HP en Medion geven een herstelcd mee of zetten een image van het volledige werkend syteem op de harde schijf.
  Is deze cd of image bij jou niet aanwezig dan kijk je welke hardware erin de pc zit (via appaaraatbeheer) en zoek je eerst de drivers, download ze en brand ze op cd of zet ze op een partitie die je NIET formatteert.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.