Vraag & Antwoord

OS Windows

Microsoft Windows ® Longhorn....

4 antwoorden
  • Is er al iets bekend over de systeem-eisen van Lognhorn ? en zal ik hem op mijn systeem kunnen draaien ? Alvast Bedankt.
  • Nog niets van gelezen, moet ik eerlijk bekennen. Ook een [url=http://www.google.com/search?hl=en&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=Minimum+system+Windows+Longhorn]query op Google[/url] geeft niet echt veel data. Enig interessante is wel dit: GUI heeft 2 instellingen: "Tier 1". Is hetzelfde als Windows 2000. Niets heftigs dus. "Tier 2". Is compleet 3D, en vraag om een volledig DirectX9-compatible videokaart met 4x FSAA, en 64 MB RAM-geheugen. Maar 128 MB wordt aangeraden... :o :lol: Wordt wat... Greetz!
  • Longhorn komt pas als het meezit in 2005 uit. Het lijkt me belangerijker dat microsoft eerst sp-2 voor windows xp uitbrengt. Trouwens xp is toch goed?
  • Ik vrees dat het wel een beetje vroeg is om nu al te zeggen wat de systeemeisen van Longhorn zullen zijn. Zoals pdexie al aangeeft komt de nieuwe windows pas in 2005. Nog een hele weg te gaan dus.... Service Pack 2 voor Windows XP is voorzien in het derde kwartaal van 2004. Dat wordt ook nog even wachten.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.