Vraag & Antwoord

OS Windows

Kop & Voettekst

5 antwoorden
  • Hoe krijg ik het voorelkaar om de koptekst die ik met Microsoft Word maak, niet op de 1e en laatste pagina te laten komen. bvd.
  • Dit is te doen door verschillende sectie-einden in te voegen. Een sectie-einde kun je invoegen via het pull-down menu Invoegen en dan op Eindemarkering te klikken. Kijk even in het helpbestand welke sectie-einde voor jouw het beste uitkomt. Succes,
  • Dit is helaas niet het juiste antwoord, Wat ik wel gevonden heb is. Klikken op voettekst, pagina-instelling en dan 1e pagina afwijkend aanvinken, blijft nog wel de voettekst op de laatste.
  • Hoe bedoel je "Dit is helaas niet het juiste antwoord"? Als ik jou vraag goed begrijp het je pagina 1 waarop je geen koptekst wilt dan enkele pagina's waarop je wel een koptekst wilt en tenslotte de laatste pagina waarop weer geen koptekst moet. Als dit jou vraag is kan dit op de bovenstaande manier gedaan worden. Je maakt 3 secties aan, 1 voor de eerste pagina, 1 voor de tussenliggende pagina's (die waarop wel een koptekst moet) en 1 voor de laatste pagina. Zorg er wel voor dat de optie Zelfde als vorige wel uitgeschakeld is op de werkbalk Koptekst en voettekst. Zo moet het volgens mij lukken.
  • Misschien wel juist dan maar ik krijg dat in een bestaand document niet voorelkaar, maar zal nog verder zoeken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.