Vraag & Antwoord

OS Windows

Probleem met opstarten cd roms in win xp

4 antwoorden
  • Ik heb het volgende probleem, als ik bijv. mijn cdrom van ravenshield in de cdrom speler stop. En klik vervolgens op setup dan duurt het wel 10 minuten voordat ik ook maar iets zie gebeuren. Vraag ik om advies bij een winkel zeggen ze ja meneer wat dacht u van een nieuw systeem. Ik heb een p3 1000mhz 640 mb geheugen en winxp pro met sp1 en alle downloads die ik kon vinden op de windows update site omdat ik dacht dat dat het probleem wel zou oplossen. Wel nee dus. Wie o wie weet een oplossing. Alvast bedankt. (ik heb punten toegevoegd hopenlijk is het nu duidelijker :wink: ) cd rom speler is 32x. En nee hij doet het niet alleen bij deze cd maar ook bij de cd van office xp en bij vele anderen.
  • Kun je je bericht niet wat aanpassen met punten en hoofdletters? Ik snap er vrij weinig van.
  • Die winkel moet je niet geloven, hoor! Het traag opstarten van een setup heeft niets te maken met je systeem (iig niet jou systeem). Geen idee wat het kan zijn. Heb je het ook met andere installatie dingetjes? Anders zou ik het op de cd afschuiven, die niet echt meer gezond is. Maar het kan ook iets heel anders zijn. Jochem
  • Probeer eens de hele CD naar de harde schijf te kopieren? Bij een 52x doettie daar 3~5 minuten over, hoelang duurt dat bij jou? Hoeveel x is je cd-speler overigens?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.