Vraag & Antwoord

OS Linux

Konqueror

Anoniem
maximilaan
4 antwoorden
  • Een vraag als ik met konqueror webpagina`s bezoek dan worden sommige niet goed weergegeven bv www.zonnet.nl waar ligt dit aan en wat kan ik er aan doen
  • Dat komt doordat er helaas maar al teveel kneuzen zijn die geen fatsoenlijke website kunnen maken. Ze bewegen zich buiten de W3C standaarden en maken hun website zo dat IE hem goed weergeeft. Aangezien IE nog van de grootste soep iets kan maken (wat het maken van slechte code katalyseert) zal hij er daar wel netjes uit zien, terwijl een browser als Konqueror die netjes de W3C standaarden probeert na te leven hem niet goed kan renderen.

    Wat je kunt doen is de webmaster van zonnet mailen en vragen of hij misschien ook capabel genoeg is een fatsoenlijke site te maken. Bij mij op school is het nog erger. Ze hebben nu een 'nieuwe' website, ik kan gelijk dus niets meer downloaden dat ik voor mijn studie nodig heb, want verder dan een horizontale kutbalk kom ik niet, zowel in Konqueror als in Mozilla.
    http://www.emmauscollege.nl
    Ik ga binnenkort een schriftelijke klacht indienen bij het school bestuur. Ik heb ook het recht als leerling om die site te kunnen bezoeken. Bovendien is het gewoon schandalig slecht georganiseerd. Zo heeft iemand die een werkstuk informatica moest maken het netwerk een beetje bekeken en dat is werkelijk nog lekker dan een vergiet. Hij heeft nu gewoon een file met _alle_ passwords van 1500 leraren en van alle leraren.
  • Van zonnet.nl is eigenlijk alleen maar een klein stukje verkeerd geplaatst. Dit kan aan Konqueror liggen, maar waarschijnlijk ligt het aan een fout in de site, die toevallig niet in MSIE opduikt, de browser waar de meeste website in-elkaar-flansers alleen maar mee testen. (i.p.v. de code en HTML op fouten te checken….)
  • Ze nemen linux nog niet serieus genoeg maar dat komt nog wel tot zo lang moet ik er maar mee leren leven.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.