Vraag & Antwoord

OS Linux

Publieke ISO Mandrake 9.2 beschikbaar

7 antwoorden
  • 13 november 2003 - Mandrake 9.2 publieke ISO's zijn nu beschikbaar - Het is vanaf nu mogelijk Mandrake 9.2 ISO images te downloaden van onze [url=http://www.mandrakelinux.com/nl/ftp.php3] publieke FTP mirrors[/url] Maar bedenk dat MandrakeClub Silver leden de eerste drie ISO images van de powerpack versie mogen downloaden, met daarin drivers van derden en plugins. Wanneer u nog geen lid bent, denkt u er dan eens over [url=http://www.mandrakelinux.com/nl/club/] lid [/url] te worden van de Club.
  • Damn, heb net eergister nog van een mirror 9.1 voor een klasgenoot gedownload en gefikt, daar stond 9.2 nog niet op. Ach het verschil zal wel niet al te groot zijn en dat is die gast zijn eerste keer dat ie GNU/Linux ziet. Ik ben echt benieuwd wat hij ervan vindt. Het is gewoon een normale dekstop gebruiker, die niet gamed, dus in principe zou alles in ene keer zonder gezeik moeten bevallen, leuke test :P
  • Kijk ook eens naar de LinuxFormat van December. Mandrake 9.2 zit daar nu bij. Helemaal handig als je de uitgave met DVDRom hebt!
  • Let alleen op dat de standaard ISO nog wel een aantal LG drives sloopt (een updated ISO komt er geloof ik aan).
  • LG heeft nieuwe firmware uitgebracht. Gewoon die eerst even updaten en dan is het probleem verholpen.
  • [quote:f7a0686575="Marcel de Reus"]Ach het verschil zal wel niet al te groot zijn en dat is die gast zijn eerste keer dat ie GNU/Linux ziet. [/quote:f7a0686575] 9.2 is een heel stuk sneller geworden :wink:
  • Ach dan heeft hij pech, ga niet weer drie nieuwe iso's branden :P

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.