Vraag & Antwoord

OS Linux

[Mandrake 9.2] instellen gebruikers bij opstarten

Anoniem
maximilaan
4 antwoorden
 • op mandrakeclub.nl staat hoe je kdm omzet naar gdm
  gdm ziet er iest mooier uit namelijk.
 • eh allemaal nog een vraaggie:
  als je opstart bij, start ie Automatisch mijn username op.. heel leuk opzich, en dat is ook niet 't probleem. Maar hoe kan je nou instellen dat je het venstertje krijgt vannuhm.. dat je kiest tusen root, en mijn username.. ik heb dat ooit gedaan, maar ik weet niet meer hoe -_-

  en ik bedoel niet via 'userdrake'!
 • [quote:a2e4da70ea="MAXimum"]als je opstart bij, start ie Automatisch mijn username op.. heel leuk opzich, en dat is ook niet 't probleem. Maar hoe kan je nou instellen dat je het venstertje krijgt vannuhm.. dat je kiest tusen root, en mijn username.. ik heb dat ooit gedaan, maar ik weet niet meer hoe -_- [/quote:a2e4da70ea] Via kcontrol > Systeem > Login-beheerder > Gebruikers, kun je aangeven welke gebruikers verborgen zijn bij het in log scherm. En bij kcontrol > Systeem > Login-beheerder > Gemak, stel je het Automatisch inloggen in.

  Het ziet ernaar uit dat één van de KDE vertalers een typ fout heeft gemaakt. Want er staat daar bovenaan.
  [quote:a2e4da70ea] Voor het wijzigen van deze module heeft u de [b:a2e4da70ea] togangsrechten [/b:a2e4da70ea] van de root nodig. [/quote:a2e4da70ea] Dat had dus [b:a2e4da70ea] toegangsrechten [/b:a2e4da70ea] moeten zijn. En zelfs dan kent de spelling controle van OpenOffice dit woord niet.
 • daar heb je noggis wat aan hehe =D

  thanx :lol: :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.