Vraag & Antwoord

OS Linux

suse 9.0 branden

Anoniem
dJeedJee
6 antwoorden
 • [quote:ddc7ab00ae="stenn_kool"]k heb suse linux 9.0 gedownload van het internet maar het past niet op een CD
  weten jullie welke bestanden op welke cds moeten,[/quote:ddc7ab00ae] Dus je hebt alle SuSE 9.0 bestanden van de SuSE ftp gedownload. Als je die wilt branden heb je eigenlijk een dvd-brander nodig. Of een tweede harddisk en een SuSE 9.0 installatie diskette.
 • Ik heb suse linux 9.0 gedownload van het internet maar het past niet op een CD
  weten jullie welke bestanden op welke cds moeten, hoe je hem bootable maakt op cd en of er isoś zijn niet live evaluation
  alvast bedankt stenn
  :wink:
 • Ik denk dat dat op die manier niet gaat lukken.
  SuSE heeft wel iso bestanden maar dit zijn evaluatieversies die draaien zoals knoppix doet, direct vanad de cd zonder harddisk installatie.

  Suse kan wel installeren van de harde schijf. Ik geloof dat je dan de boot.iso image moet branden op een cd en vervolgens de bron de harde schijf moet aangeven. Zo zou je ook vannaf de ftp moeten kunnnen installeren.
  Maar ik heb hier verder nog geen ervaring mee. Maar ga dat bij mijn nieuwe computer die ik nog moet kopen zeker doen. (als suse aanhanger)
  Als je vanaf een cdrom wilt branden zul je suse moeten kopen of een andere distro moeten kiezen: zie www.linuxiso.org
 • Jolo je was me net voor. dvd had ik inderdaad niet aan gedacht. Ik leef nog niet in het dvd brander tijdperk zal ik maar zeggen. :roll:
  Hoewel ik ook de floppy install vergeten was.
  :D
 • dat is mooi maar waten jullie ook welke opdracht ik moet geven voor een HD installatie en wat voor opdracht voor een DVD installatie

  Nogmaals bedankt
 • Kijk even op
  http://susefaq.sourceforge.net/

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.