Vraag & Antwoord

OS Linux

Seti@home op RedHat 9.0 Linux

7 antwoorden
  • Hallo, Ik ben sinds vandaag overgestapt op Redhat 9.0. Ik had vroeger ookal altijd Set@home op mijn Windows machine draaien. Ik kan zelf op de website van Seti@home geen versie vinden voor mijn Redhat 9.0 :cry: Kan iemand mij hiermee helpen? Alvast bedankt :)
  • Je kan deze nemen: http://setiathome.ssl.berkeley.edu/unix.html De versie voor i686-pc-linux-gnu.
  • Andere optie: Kijk even op http://www.seti-nl.org die hebben aardig wat downloads staan voor unix/linux Ook een seti-applet, die zorgt dat het programma automatisch opstart, en een kort overzicht van je statistieken in je menu/taakbalk plakt. [img:1e18540a68]http://www.tweakers.net/ext/f/22410/full.png[/img:1e18540a68]
  • [quote:4a06ff3ca9="Supersnail"]Je kan deze nemen: http://setiathome.ssl.berkeley.edu/unix.html De versie voor i686-pc-linux-gnu.[/quote:4a06ff3ca9] Ik heb die versie nu gedownload. Nu kan ik hem proebren te installeren. Alvast bedankt voor de reacities :)
  • Ik heb nu Seti@home uitgepakt,maar hoe moet ik het nu openen? Als ik op de bestanden klik, reageert ie helemaal nergens op :cry: Ik ben wel handig in Windows, maar niet in Linux :oops:
  • "Ik ben wel handig in Windows, maar niet in Linux" Schaam je vooral niet, dat probleem hebben de meesten hier denk ik. Ik weet ook nog niet zo heel veel van Linux maar een les heb ik wel geleerd voor als je naar Linux overgaat: vergeet alles wat je tot nu toe over computers hebt geleerd. hehehe Henk
  • [quote:467dff7811="FTPserver"]Ik heb nu Seti@home uitgepakt,maar hoe moet ik het nu openen? Als ik op de bestanden klik, reageert ie helemaal nergens op :cry: Ik ben wel handig in Windows, maar niet in Linux :oops:[/quote:467dff7811] Het is een text-only client, dus je moet een van die bestanden (ik weet niet meer welke) starten vanaf een console/terminal.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.