Vraag & Antwoord

OS Linux

Schaken onder Linux

4 antwoorden
  • Wie weet er een fatsoenlijk schaakprogramma? Ik gebruik vaak Knights als interface, en voor spelen over internet is dat prima. Tegen crafty gaat het ook goed, maar dan verlies ik altijd :( Probleem is namelijk dat ik dan het niveau niet aan kan passen, en crafty is te goed voor mij. Weet iemand een goed schaakprogramma, of een andere engine, of wellicht hoe ik het niveau wel aan kan passen?
  • Kijk eens bij http://freshmeat.net/search/?q=chess&section=projects&x=0&y=0 voor meer schaakprogramma's, en bij http://knights-chess.com/ voor meer informatie over knights Max
  • [quote:d2b576cf83="Hinko"]Wie weet er een fatsoenlijk schaakprogramma? Ik gebruik vaak Knights als interface, en voor spelen over internet is dat prima. Tegen crafty gaat het ook goed, maar dan verlies ik altijd :( Probleem is namelijk dat ik dan het niveau niet aan kan passen, en crafty is te goed voor mij. Weet iemand een goed schaakprogramma, of een andere engine, of wellicht hoe ik het niveau wel aan kan passen?[/quote:d2b576cf83] Als je eens wilt winnen kan ik je mijn eigen schaakprogramma aanbevelen :D E.e.a. staat te download op: http://www.vanheusden.com/cpp1/ Als je nou toch daar bent, kun je misschien meteen ff doorklikken naar http://www.vanheusden.com/Linux/ -> allemaal handige tooltjes voor Linux.
  • Nou, ik zal hem proberen. Bedankt voor je tip, en de tooltjes

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.