Vraag & Antwoord

OS Linux

[suse8.2 mozilla1.6b] hetnet langzaam voor linux?

flashplayer is (was al) geinstalleerd. versie 6.0 r69

Anoniem
Antonov
5 antwoorden
 • Heeft iemand een idee waarom (bij mij althans) hetnet vreselijk langzaam reageert op de url www.hetnet.nl als ik mozilla onder linux gebruik?
  Andere sites gaan gewoon wel snel (ADSL)
  Als ik mozilla onder windows ME gebruik reageren ze wel snel.

  Zou iemand www.hetnet.nl willen proberen onder linux (en mozilla) en kijken of bij hem/haar ook traag wordt gereageerd? Dan weet ik in ieder geval of het aan hetnet ligt of dat er iets (geen idee wat) bij mijn configuratie mis is.

  Bij voorbaat dank, Antonov
 • www.hetnet.nl bezovht met mozilla 1.6 onder Linux:
  traag.
 • IK heb even gekeken met Konqueror en Mozilla.
  Beide laden redelijk snel de pagina van hetnet binnen, bij Mozilla viel me wel op dat het zoeken naar sitestat.hetnet.nl voor een flessehals zorgt bij het binnenladen van de pagina.
  Ik weet niet of sitestat.hetnet.nl van belang is voor het functioneren van de site, zo neen, dan zou ik die gewoon blokkeren zodat Mozilla er niet meer op hoeft te wachten.

  Max
 • Bedankt voor het testen!

  Ik denk dat sitestat nodig is maar die blokeren ga ik proberen.
  Hopelijk niet een geval van "browser voorkeur"?

  Antonov
 • [quote:434f298812="Antonov"]Zou iemand www.hetnet.nl willen proberen onder linux (en mozilla) en kijken of bij hem/haar ook traag wordt gereageerd? [/quote:434f298812] Hm, in Mozilla 1.4 SuSE 9.0 laad die site niet traag. Maar in de zojuist geïnstalleerde Mandrake 10 met Mozilla 1.6 laad deze site wel traag. Het viel me op dat die site de Macromedia Flash Player nodig heeft. In SuSE 9.0 Mozilla 1.4 is deze plug-in al aanwezig. Deze plug-in is niet in Mandrake 10 met Mozilla 1.6.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.