Vraag & Antwoord

OS Linux

Demo voor HP Scanjet 3500C

Anoniem
7_feet_up
6 antwoorden
 • Op de volgende website vond ik nieuws over een demo (driver?) voor de HP Scanjet 3500C Is er al iemand die deze met enig succes heeft geprobeerd?
  http://home.o2w.net/~ivo/wiki/moin.cgi/HP3500C

  http://projects.troy.rollo.name/rt-scanners/rtdemo-1.0.tar.gz
 • Nee, maar het zou wel mooi zijn. De enige reden dat ik nog een dualboot met windows heb, is deze scanner. Er is al wel iemand bezig met het maken van een driver (http://www.cscs.ch/~tack/hp3530.html), maar dat heeft ook nog niet veel opgeleverd. De site die jij noemt had ik nog niet gevonden. Ik ga het wel eens proberen…
 • Bedankt, ik hoop dat het lukt! Succes!
 • Ik sta ingeschreven bij de mailing-list van Johannes Hub (http://home.foni.net/~johanneshub/hp3500-sane.html) die een driver schrijft voor de HP scanjet 3500. Dit is niet dezelfde als aangegeven in de openingspost. Gisteren (21 maart) kreeg ik het verzoek om de eerste versie van z'n driver te testen. Dit doet hij in 3 stappen:
  Stap 1 is om te testen of de backend van Sane de scanner kan vinden
  Stap 2 is om de USB interface te testen
  Stap 3 is een scan
  Ik heb net de eerste stap succesvol afgerond, en als het goed is krijg ik binnenkort de volgende test in de bus… Ik houd je op de hoogte.
 • Klinkt goed! Ik volg je verrichtingen met spanning!
 • Ik heb inmiddels de tweede stap doorlopen, maar dat liep helaas [i:bca59ef826]niet[/i:bca59ef826] helemaal naar wens: xsane herkende m'n scanner, maar gaf een I/O-error. :-? Ik zag dat er meer mensen op de mailing-list hetzelfde probleem hebben.
  Ik heb ook even de demodriver uit je openingspost geprobeerd, maar die kreeg ik ook niet aan de praat. Het is een heel klein command-line scanprogrammaatje gebaseerd op reverse-engineering van de windowsdriver.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.